mrsyildizmom Normal devlet hastanesi takipliyim eğitim araştırma değil fakat doktorum sisteme giriş sağladı detaylı için randevu alabileyim diye. Her sabah 10’da bakıyorum gün içerisinde sık sık bakıyorum bir türlü bulamıyorum 🥲 sizler nasıl randevu buldunuz ?
Senemm5834 mrsyildizmom 10 2 kala felan gir canım ben kadın doğuma gitmiştim sonra doktor hastane içinde yönlendirip 1 ay sonrasına gün verdiler hemen
Asilzedemom mrsyildizmom bizim araştırma hastanesi ve doktor sistemini açmıyor tek doktor başka kadın doğum hastanesi yok zaten sonra üstüne rapor almış 1 ay bende başka ilden aldım
Esum48 mrsyildizmom ben egitim arastirmaya almistim. 182 deki kisi cumartesi 10 da acilsigin isoylemisti cumartesi tak diye aldim 😂 10 dk ya kalmadan bitiyor ama randevular. Bir de 2 hafta sonranin randevusunu aciyolar 😂
Busramnida mrsyildizmom devlet hastanesinde dr. Hangi bölümü açıyor detaylı ultrason için hangi bölümden sıra alınıyor yani
mrsyildizmom Esum48 bu bilgiye çok sevindim normalde kendi doktoruma da zor randevu buluyorum ve tesadüf sanmıştım bende son 2 randevumu cumartesi sabah 10’da alabildim 😍 benim için 2 hafta sonrası daha iyi teşekkür ederim 🤩
mrsyildizmom Asilzedemom şahsi aracımız yok ve 17 aylık oğlum var farklı yakın ile gidişimiz çok zor olur eşiminde işten izin alması maalesef fazlasıyla zor
Busramnida mrsyildizmom teşekkür ederim 17. Haftamda gidicem kontrole bende dr.a o hafta söylesem o bölümü açar mı sistemden
Asilzedemom mrsyildizmom him.bizimkine halk otobüsü gidiyor benimde 4.5 yaşında oğlum var onunla gideceğim özele gidebilirsiniz olmazaa
Melikeakkc mrsyildizmom içerden gidip alıyorsunuz Bilkent devletden öyle yaptım Online yok, doktor da gidip içerden almamı söylemişti 12. Haftamda, zaten zor bulunduğu için 17 şubatta 22. Hafta olcam o zamana verdi randevu, şuan 20+5 olcaz
mrsyildizmom Melikeakkc yaşadığım il/ilçe de bu şekilde olmuyor maalesef ilk gebeliğimde gitmiştim randevusuz alınmıyor demişlerdi…
mrsyildizmom Asilzedemom randevu bulamazsam eğer detaylı ultrason haftama kadar mecbur özele bakacağım 🌸
Melikeakkc mrsyildizmom Tamam bende diyorum ki hastanede sıra aldığınız yerden o randevuyu veriyor olabilirler. Hasteneye gidip sorun onlar size gün ve saat veriyor sisteme öyle randevu düşüyor bende hala gözüküyor randevu gidip aldıktan sonra gitmeden bi gün önce de onaylıcam. Onaylamazsam yine giremiyorum