14 haftalığım şuan 6.haftadan itibaren mide bulantılarım başladı ve geçmiyor prilam kullanıyorum ama yinede pek faydası yok, ne zaman sigara içsem sanki çok arttırıyor gibi midem çok bulandığında özellikle içersem direkt kusuyorum ve bugün sigarayla bağlantılı olabilceğini farkettim. Zaten bırakmak istiyordum ve suan bikac saattir icmiyorum midem daha iyi inş iradeli olurum. Benim gibi olan var mı sigara cidden gebelikte mide bulantısı yapar mı?

Katherinne İlk gebeliğimde resmen sigarayla aşk yaşıyordum. Uyku sırasında bile canım sürekli sigara istiyor, uykudan kalkıp içiyordum. (Ben öyle yaptım diye lütfen sizde yapmayın). Günde 3-4 tane içmeye çalışıyordum. Bu gebeliğimde benimde midem bulanıyor, çok içesim gelmiyor. Canım çekiyor ama içincede çok fena oluyorum. (2-3) tane içiyorum.

ilk haftalarımda bulantı yapmıştı ama bırakamadım keşke bırakabilseydim

symylcnkya bağımlılık çok zor ama iradede önemli. Bu gebeliğimde sigarayı tamamen bırakmayı düşünüyorum. İleride sıkıntı yaşamamak için. Azalta, azalta ilerleseniz belki bırakmanıza yardımcı olur

symylcnkya maşallah haftanız baya yüksek. Doktorunuza danıştınız mı peki? Benim doktorum 2-3 geçmesin demişti. Yeni doktorum ne der bilmiyorum 🤷🏻‍♀️

symylcnkya keşke bırakabilsen. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Benim doktorum emzirirken daha az içmeye gerekirse bırakmaya çalış demişti. Anne sütüne daha çok geçtiğini söylemişti

Pimpirimannesi ayy maşallah irade gibi irade 🤭 işte evlat olunca çoğu şeyden vazgeçiyor, gözümüze bir şey gelmiyor. İradeli şekilde hiç içmemişsin keşke devamı gelse ☺️

Pimpirimannesi bende hamile kalayım kesinlikle bırakacam diyordum yok yapamıyorum eşim diyor sözde bırakacaktın ama en azından azalttın diyor

Katherinne yalnızca mide bulantısı yapsa yine iyi erken doğum düşük doğum ağırlığı gelişim bozukluğu ani bebek ölümü gibi bir çok şey yapıyor ayrıca bebekte doğum sonrası bronşit vs gelişmesine neden oluyor

Katherinne bende de aynısı oldu şimdi başkası içince bile tahammül edemiyorum bıraktım tamamen