Jdjdjdldl Bulantı olmaması kalp atışınında olmadığı anlamına geliyormuş bir doktordan duymuştum sizce kızlar
gurbette_bir_anne Jdjdjdldl Bana hiç mantıklı gelmedi sallamış bence her hamile kadın bulantı yaşamaz her hamile kadın aynı değil
Meltemanneolsun Jdjdjdldl hangi doktor söylemiş onu acaba. Ne saçma şeyler duyuyoruz. Herkesin bulanacak diye bir şey yok . Benim çok bulanıyor ama arkadaşımın hiç bulanmadi 1 kere bile o doğum yaptı 1 ay önce gayet de sağlıklı bebek.
minikbebegim06 Jdjdjdldl 37.haftadayım ilk günden beri 1 kere olsun midem bulanmadı hangi doktorsa onu söyleyen uzak durun
Tugceasel21 Jdjdjdldl bencede hic mantıkli değil 3. Hamileliğin hiç birinde bulantı yaşamadım daha yeni gittim kalp atışları vardi onu diyen yalan söylüyordur eger doktorsa bence bidaha gitmeyin
Jdjdjdldl Meltemanneolsun özel muayenesi olan bir doktordu benimde bulantılarım azaldı korktum henüz kese kalp atışı görmedim tedirgin oldum
Jdjdjdldl Tugceasel21 teşekkür ederim yorumunuz için içim rahatladı valla çok üzülmüştüm bana öyle dediğinde
Meltemanneolsun Jdjdjdldl bekle canım geç döllenme de olmuş olabilirsin başka doktora da görün. Kalp atışı için daha çok erken zaten. Betan kaçtı mesela kese görmek için daha küçüktür
Tugceasel21 Jdjdjdldl daha erken kalp atışları için içinizi ferah tuttun 6 ya da 7 haftada kalp atisi duyarsınız saglikla kucagina alın insallah 🥰