EsoMom_ [silindi] 8 gün var daha perşembe gümü erken testlerim gelecek 5 adet onlarla bakıcam bakalım 🥰🥰
EsoMom_ Bezelyelerimm canım benim ilk hamileliğimde adetin gecikmesinin 4. Günü kese gördüm ben ondan biraz merak ettim 😀😀😀😀
EsoMom_ Helenaaa harbimi bakalım bazen geç dollenme oluyor kimyasal geçirdim üç ay önce ondan da korkuyorum biraz
Helenaaa EsoMom_ Geçmiş olsun 🫶benim kesin ayın 30unda yumurtlama oldu çünkü doktor kotrolündeydim artık bakalım hayırlısı 🥺
EsoMom_ Melisafurkann daha belli değil adetime 8 gün var bazen testler yanıltabiliyor ve takviye kullanmadım her gün 5 adet çiğ badem yedim iyi geliyor yumurtalıklara
Smiles EsoMom_ malesef çok erken yapmışsın zaten varsa bile testte çıkmaz bekleyin adetinize 1-3 gün kala yapın ya da kan verin gününüz geçince
EsoMom_ Smiles burda görünüyor aslında kamerada çok net olmuyor hafif belli oluyor gölge gibi telefonda iki gün sonra demicem duruma göre kan veririm
sadbut EsoMom_ canım bende aynı boyle bir testle regle 10 gun kala öğrendim ugrasma bence git bi kan ver saglık ocagından bekleye bekleye strese girersin
EsoMom_ sadbut dimi bakarım o zaman ya telaş yaptım biraz geçen ay çift çıktı sevindim manda negatife çıkmıştı hayırlısı Allahtan bakalım
EsoMom_ Aliaras2022 testlerim kargo da perşembe elimde olcak onlar erken testlerden en azından 6 gün kalmış oluyor
EsoMom_ Helenaaa en korkutucu o erkek kardeşimin 13 aylık kızı var şimdi 20 günlükte oğlu doğdu ister istemez psikolojik olarak etkiliyor kardeşimin eşi de kan ver net belli olur testlerle ıgrasma diyor bakıcam yarın duruma göre 😇😇 ama yaparsan haber verrr
EsoMom_ Sonnenfrau testte var görünüyor aslında ikisinde de öyle ikisini aynı anda yapmıştım silik çıktı ikisi o kafa karıştırıyor biraz
EsoMom_ Helenaaa Sonnenfrau Meltemanneolsun daha kan vermedim o testlerden sonra erken test aldım negatif çıktı ama bugün erken test aldım çifti çıktı days doctor markası ondan korkuyorum yarın kan testi vericem adetime 4 gün var bu şekilde bakalım https://mutluresim.com/image/IMG-7386.1dG5iF https://mutluresim.com/image/IMG-7381.1dGYtq