seher_edz üç kere geçirdim. Testlerde hamilelik pozitif kandada pozitif ama tüplerde kalıyor rahme ulaşmıyor kanda beta değerinde düzensiz artışla anlaşılır daha sonra beta düşmeye başlayınca adet görürsünüz
Kimyasal gebelik geçiren var mı
Testte silik çizgi çıkmıştı kan verdim 13 çıktı sonra 49 sonra 80li bişey sonra 200 ondan sonra geri düşüşe geçti en son adet oldum 2 hafta gecikmeli olarak
Nurozcn 4 kes yaşamış birisi olarak söylüyorum beta degerlerim gayet iyi yükseliyordu en son kimyasal gebeligimde en fazla 952 ye kdr çıktı yavaş yavaş geriledi hemen kanama olmadm 4 5 güne kanamayla attim yani yükseliyor ama kese bebek yoktu 4 gebeligimde de
Erken dönem düşüğü. Bazı kadınlar anlamıyor bile adet sanıyor. Benim beta 17ydi iki gün sonra 13e düştü. 5.günde de kanamam başladı. Doktorum embriyo sağlıksızsa vücut kabul etmiyor demişti. Normal adetten biraz daha yoğundu ilk gün.
- Düzenlendi
geceediebirisii üst üste mi yaşadınız geçen ay bende yaşadım da merak ediyorum doktora sordunuz mu neden böyle fazla yaşadığınızı bu durumu
seher_edz test yaptım evde çift çizgi çıktı tabi regl günümün üstünden de baya geçti ben 7 haftalık hamileyim diye doktora gittim bir hevesle o gün belim çok ağrıyordu doktor ultrasona baktı kese çocuk hiç bişey yok biraz daha geçsin yada istersen kan tahlili yaptırayım dedi gerek yok dedim bir kaç gün sonra tekrar gideceğim diye eve gelmem ile regl oldum tekrar hastaneye gittim başka doktor vardı sen hamile falan değilsin regl olmuşsun dedi düşük mu yaptım dedim hayır dedi test yanıltmış dedi ama o süre zarfında o kadar bel ağrısı çektimki nasıl hamilelik belim kırılacak gibi derdim arkasından da hiç regl olmadım hamile kaldım üç ay sonra oğlumu kucağıma alacağım nasipse
geceediebirisii sebebi araştırılmadı mı 4 kez yasamıssınız bise demiyor mu doktorlar
ZZ-P kanımda pıhtılaşma var ama bu kimyasalın sebebi değil sonuç itibariyle Rahime inmeden düşüyor kromozom testleri Ben de eşim de verdik temiz çıktı yani Doktor embriyonun genetiği bozuk olduğu için böyle olduğunu söyledi spermle yumurta birleştiğinde ya sperm kalitesiz diye yumurta kalitesi Yani ikisinden birinde sorun olabileceğini söyledi Yaşım genç istersen deneyerek Sağlıklı gebelik elde edebilirsin dedi İstemezsen de genetik taramalı tüp bebekle ancak sağlıklı bir gebeliğin olacak dedi ya Bu ne demek oluyor üst üste deneyerek yani düşük yapa yapa Ben Sağlıklı gebelik elde edebilirim ama 4 yıldır evliyim Artık dayanamıyorum Çok istiyorum En kısa sürede hayırlı ve sağlıklı bir evlada sahip olabilmeyi bu ay da denedim bakalım Eğer bu ayda olmazsa üniversitede denemeye başlayacağız tüp bebeği
Ecem_P Hayır üst üste yaşamadım ilk kimyasalımı 1 Kasım 2021′de 2 kimyasala mı 28 Haziran 2022′de 3 kimyasal mı ağustos ayı 2023 4 kimyasalımı da Temmuz ayı 2024′te geçirdim iki başarısız aşılamam var Doktor genetik taramalı tüp bebeği tavsiye etti bakalım bu ay da olmazsa eğer tüp bebek yapacağız
geceediebirisii Anladım inşallah sağlıkla çocuğunuzu kucağınıza alırsınız. Geçen ay bende kimyasal yaşadım tekrar etme şansı da varmış yeniden o yüzden üst üste mi acaba diye merak etmiştim teşekkürler yanıt için
Ecem_P rica ederim allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin bence korunmayin kimyasaldan hemen sonra sağlıklı gebeliklerde oluyor hemen
geceediebirisii Çok şükür kimyasaldan sonra yani bu ay hamile kaldım. İnşallah bir terslik çıkmaz değerlerim iyi şu an. Siz öyle yazınca dedim acaba mı diye telaş ettim biraz
seher_edz ben yaşadım canım beta çok yükselmiyor daha sonra beta düşmeye başlayınca kanama başlıyor adet oluyorsun yani o şekilde sıfırlanıyor buda sağlıksız gebelik oldu için oluyormuş bebek sağlıklı değilse tutunmuyormus adet kanaması ile gidiyormuş yani kese falan oluşmuyor ama kimyasaldan sonra çok şükür sağlıklı gebelik oldu 3 ayın sonunda doğal yolla
- Düzenlendi
geceediebirisii Öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla çocuk sahibi olabilmeyi nasip etsin. Kan pıhtılaşma bozukluğundan dolayı mı genetik taramalı tüp bebeği önerdi doktor? Yoksa kimyasal gebeliklerden dolayı mı ?
Meerrii kimyasallardan dolayı cunkı doktorum dedi bebeklerin genetikleri bozuk olduğu için onlari genetiği göndericez hangisi sağlıksa transfer edicez dedi ama yaşınız genc hemen istemezseniz deneyrek taaki sağlıklıya denk gelene kadr yapabilirsiniz bu ne demek oluyor yani kala kala düşüre düşüre bende düşük yaptigim icn hormonlar bozuldu baya kilo aldm killandm dedim istemiyorum benn tedavi olmak istiyorum biraz maliyeyli önce devletteki haklarımi kullancm sonra özele gidicem bunlari diyen doktor bahçecide çok iyi bir doktor mehmet Raşit asoğlu