3coocukluannee @mrp2023 🌼💐 @birbebisbirkedisannesi 🌸🌹 @_biranneadayi 🌼💐 @Kubraaa04 🌸🌹 @anneoluyorum94 🌼💐 @Fatmadmr37 🌸🌹 @2121nehir 🌼🌹 @beyzanuruzumcu8087 🌸💐 @ByanAktas 🌼🌹 @Alp2108ask 🌸💐 @bravo61 🌼🌹 @Beyza_19 🌸💐 @Balbebek012 🌼🌹 @Pinarpa 🌸💐 @Smyye1B 🌼🌹 @Baharkle 🌸💐 @Eymen60 🌼🌹 @TwinsAndBeren 🌸💐 @Cansu4401 🌼🌹 @Ayluff54 🌸💐 @Ayse57 🌼🌹 @Mihaye25 🌸💐 @AdaEcem 🌼🌹 @a_burcu_bur 🌸💐 @Mervecimmm 🌼🌹 @Borttee 🌸💐 @Minikturtageliyor 🌼🌹 @Elacihangir 🌸💐 @Ulgen 🌼🌹 @Nurcantas65 🌸💐 @100924 🌼🌹 @Senaaaskr 🌸💐 @Pnrmrm 🌼🌹 @petronix 🌸💐 @Aylaa123 23 🌼🌹 @Gizemfrt 🌸💐 @Ben-Hurem-Sultan 🌼🌹 @Kbraka 🌸💐 @Dileksunaa00 🌼🌹 @Gzde4507 🌸💐 @Abilikardesli 🌼🌹 @2prens1prenses_ 🌸💐 @busrademirerol 🌼🌹 @Merve_kucuk 🌸💐 @Duruu3 🌼🌹 @Girlmama 🌸💐 @QueenMommy 🌼🌹 @Damla_g28 🌸💐 @zeynephkn07 🌼🌹 @1Ali 🌸💐 @keyfimin-kahyasi-misin 🌼🌹 @Talentedmom 🌸💐 @Yarenn24 🌼🌹 @beyzanuruzumcu8087 🌸💐 MaşaAllah kızlar Rabbim evlatlarımızı esirgesin hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla büyütmemizi nasip etsin inşaAllah Hamile olanlar da hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲
Selim_Alparslan 3coocukluannee 27 yaşındayım. 21 yaşında anne oldum. 1 oğlum var 6 yaşında. 2.ye hamileyim ♡
nazlitasdelen 3coocukluannee 20 yaşında hamile olduğumu öğrendim ve nisanda anne olucam 21 yaşında yani
3coocukluannee nazlitasdelen Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah canım 🌼💐
Edadiyebirisi 3coocukluannee bende 21 yaşında anne olacağım şuan 11 haftalık hamileyim cinsiyetini henüz bilmiyoruz 🤭🐣🥰
3coocukluannee Edadiyebirisi MaşaAllah Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🌸💐
Ela-01 Merhaba yad 33 ilk kızım 12 yaşında ikinci kızım 7 şimdide erkek bebiş bekliyoruz 23 haftalık ❤️
3coocukluannee Ela-01 MaşaAllah Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🌸💐
3coocukluannee nazlitasdelen MaşaAllah Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🌸💐
Smiles 3coocukluannee 29 yaşındayım 23 yaşına girdim kızım 25 yaşına girdim oğlum oldu şimdi büyüdüler bile 🥹♥️
3coocukluannee KumpirsMom MaşaAllah Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🌸💐
3coocukluannee esrac352 MaşaAllah Rabbim hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşaAllah 🤲🌸💐