M_Ahlas merhabalar, bu sabah 9:33 itibari ile doğumumu gerçekleştirdim. Hazır müsaitken bilgilendirme yapmak istedim. Normal doğum gerçekleştirdim. Perşembe sabah 5 itibariyle sancılarım başlamıştı akşam 22 civarı acilden giriş yaptım ve ebe kontrol etti açılmam var mı diye(vajinal muayene tamamen elle yapıyorlar) çok az deyip eve göndermişti ki yarım saat sonra evdeyken suyum geldi ardından hemen geldim ve yatışım yapıldı. Yani perşembe gece 23ten cuma 9:33 e kadar hastanede sancı çektim. Gece ebesi de aşırı ilgili ve güler yüzlüydü sabah beni doğurtan ebede aynı şekilde. Ebelerden de Hatice hocadan da alabileceğim maksimum verimi aldım diyebilirim. Özellikle Hatice hoca hakikaten işinde çok iyi ve dikişimi de ekstra özenle estetik bir şekilde yaptı. Hastaneden tek şikayetim yemekleri oldu hayatımda hiç o kadar kötü yemek yemedim yiyemedim zaten bir de aşırı temiz değil açıkçası siz söylemeden kimse gelip yapmıyor çöpleri almıyorlar vs ama yine de bu işi yapanlar bile aşırı ilgili ve güler yüzlüydü.