Azraa33 hayalperest2310 bendede görünmedi bir de altı haftalıkken keseyi sekiz haftalıkken kalp atışını gördü iki hafta geç döllen m e Azolmuş
hayalperest2310 Azraa33 bekleyeyim bende doktor da geç döllenme büyük ihtimalle dedi iki hafta sonra yine gel dedi
1Ali hayalperest2310 geç döllenme vs olabilir korkmayın bir iki hafta sonra gidin tekrar o zaman gözükür inşallah 🩷
Ben-Hurem-Sultan Hasrett1 canım o çok farklı. Ben ilk oğlumda gittim 4 haftalık küsürdü keseyi dahi göremedi hatta korkmuştum ki kan verip beta yüksek çıkınca doktor var dendi şuan yine hamileyim 6 haftalık yine 4 haftalıkken gittim keseyide gösterdi bebeği de
Azraa33 hayalperest2310 şuan 20 hafta olmam gerekirken 17 haftalık görünüyor iki hafta hep geriden geliyor
Hasrett1 Loveis yok adetim gecikti test aldım eczaneden çift çizgi çıktı korunmasız ilişki olmuştu zaten. Şüpheliydim
Loveis Hasrett1 o zaman kan verip önce değerin ne kadar diye bi bakıp takip etmelisin. Sadece keseyi göreyim dersen değerine göre 4.haftanin sonunda gitsende görürsün.
sarellem55 @Aleyzeee bende pazartesi 7+1 oluyorum inşallah görürüm pazartesi daha önce gitmedim doktora
Buseninsureci Ben dün 5+5 teydim randevum vardı kalp duyamadık ama kesede ritmik atış gözlemliyorum dedi dr duymak için çok minik dedi haftaya perşembeye randevu verdi 7 haftalık olacağım o zaman duyarız dedi
B-33 Hasrett1 canım testinin fotoğrafını atabilirmisin ben de bugün öğrendim hamile olduğumu 🥰 Benimde tahminim 3 haftalık testleri karşılaştırıcam o yüzden istedin fotoğrafı😊😊