Loveis Hasrett1 kaç değerle öğrendin canım? Ben 5+5 olduğum zaman gidicem. Kesenin rahim içinde olduğunu onaylamak ve bi umut bebişi de görmek için.
newmommmyy2 Hasrett1 hayırlı olsun öncelikle ❤️ ben 6+3te gitmiştim ilk kontrole hem bebeği hemde kalp atışını görmüştüm beta değerinizi kontrol edin 2 günde bir güzel artıyorsa erken gitmeyin bence insan erken gidip bebeği göremeyip kalbini duyamazsa stres oluyor
1Ali Aynı tarihte öğrenmiştim 5.haftada gittim keseyi gördük 7+3te gittim hem bebeği gördük hemde kalp atışını duyduk
Azraa33 hayalperest2310 bendede görünmedi bir de altı haftalıkken keseyi sekiz haftalıkken kalp atışını gördü iki hafta geç döllen m e Azolmuş
1Ali hayalperest2310 geç döllenme vs olabilir korkmayın bir iki hafta sonra gidin tekrar o zaman gözükür inşallah 🩷
NurCeren00 hayalperest2310 karından görünmeyebiliyor. Benim rahmim ters 10.haftada karından zor görülüyor mesela. Ama vajinalde hemen görüyor. Geç döllenme vs gibi bir durum da olabilir.
Bebebebem hayalperest2310 artış çok güzel benim öyle değil çok düzensiz inşallah benimde düzelir yoksa dış gebelik yada kimyasal gebelik olabilir diyorlar bekliyorım 1 hafta daha bekleyeceğim yoksa kürtaj olacağı
hayalperest2310 Bebebebem aynen bekle canım düşüşler mi oluyor acaba bende de kese görünmedi doktor daha küçük geç döllenme olabilir dedi biraz bekleyip yeniden giderim doktora ayyy inşallah herkesin gönlüne göre olur kalp atışını duyana kadar bir stres oluyor insan
Yetgineslihan Bebebebem canım bende de aynı sıkıntı var şuan ne kadarlık görünüyor. Benim yarın kontrolüm var 😥
Bebebebem Yetgineslihan şuan tam 6 hafta beta değerim 395 kanama var ağrı var ama beta düzenli yükselmiyor bekliyorum belki düzelme ihtimali de var diye
imcakir Hasrett1 iki üç kez beta artışına bak 2 günde bir olacak şekilde ve 2 katı artış olmalı. sonrasında kendin hesaplama yap yine 2 günde bir olacak şekilde 2500 ün üstüne çıkınca gidebilirsin kese gözükür
Dilanaa12 Kızlar 4 gün önce bende kan verdim 267 çıktı, dün verdim tekrar 1341 çıktı değer nasıl sizce, şu an 4+6, cumartesi günü kese belli olur mu sizce? ♥️