Hulya00 Merhaba anneler biz 15+6 yızzz Hamile kalmadan önce 52 kiloydum kaldıktan sonra 54 oldum dün tekrar tartıldım yine 54 çıktı iştahım normal fazla yada azı yok normal mi kızlar ? Benim gibi böyle durumda olanlar varmı
esractn Hulya00 kendimle kıyaslarsam gayet normal😁😂 17+3 ikiz benimkiler ikiz oldugu halde hic kilo almadım 48le başladım 44e düştüm şuan halâ 44üm
DamlaK Merhaba bizde 17+6 yız benim de iştahım normal hep açılır diye tahmin ediliyor ama olmadı henüz kilo almadım
Hulya00 DamlaK yaaa aynen benimde valla bi türlü iştahım açılmadı arkadaşım gebe bi bakıyorum ona maşallah 2-3 tabak yiyor kiloda almış 10 kilo bide 1.5 ayda bende kendime bakıyorum 3 ayımız bitecek neredeyse aynı 54 yok iyi mi kötümü bilmiyorum
Sevdaliza DamlaK bende 14+3 üm 17 de kilo almaya başlarım dedim demek ki almayan almıyormuş sizin gibi olurum inş 20lerden sonra başlarım almaya
Lee Hulya00 arkadaşım niye ona özeniyorsun onun ki yanlış 10 kilo diyorsun doğurana kadar olur 30 kilo
DamlaK Hulya00 iyi bence yediklerine dikkat ediyorsan bebiş için yararlı yiyecekleri yiyorsan sorun yok ben de aynen öyle iyi besleniyorum şanslıyız bence
Heyzil Hulya00 canım kilo bende aldım fakat senin değil be Eğin gelişimi önemli belki senin her yediğin bebeğine gidiyordur. Ne mutlu sana ama ben 27. Haftadaydım 9 kilo aldım baksan çoğu kişi 5 ya da 6 almış şükür bebek de iyi. Fakat aynalara bakmak istemiyorum. Kilo çok zor veren bir insanım. Almayı ise hemen başaran bakalım doğuran kadar ne kadar alacam inşallah tez zaman da da veririm.
Hulya00 Smyyy çok yaşamadım ya birden kusmalar oldu afedersiniz koku hassasiyetim vardı ama 2 hafta falan sürdü çok değil de
Bebekveben Ben 18+3 üm. İlk hamile kaldığımda 54 tüm. Kusmaktan 50ye düştüm. Yemeye başlayınca 53 oldum. Doktorum normal dedi
Hulya00 Bebekveben bebeğimizde sıkıntı olmasında korkuyorum bende kilo alamıyorum diye acaba bebeğimide etkiliyormu falan
Bebekveben Hulya00 Benim bebeğim gram olarak baya iyi çıktı canım hatta olması gerekenden biraz yüksek bile demekki besleniyor😊
Hulya00 Bebekveben maşallahh 🙏bende haftaya 3 lü taramaya gircem heralde kilosuna bakarlar bilmiyorumda 😕
Zeynpatak Hulya00 ben 20.haftaya dogru kilo almaya basladim suan 24.haftadayiz 4 5 kg arasi aldim ilerleyen haftalarda daha cok alirsin suan yolun basindasin
Hulya00 Zeynpatak değilmiii herkes psikolojimi bozuyor ayy yemiyosunn ay kilo almıyorsunn ay göbeğin çıkmamış diye sinir oluyorum bende daha küçükk nereme alayım kiloyu normal yiyorum az çok yok yani hamileyim diye çokmu yemem lazım diyorum
AyEr Hulya00 gunaydın canım bende 18 haftalık oldum en son 15+3 de gıtmıştım ben 45 ıle hamıle kaldım en son 53 dum 😂
Hulya00 AyEr canımmmmm 😍☺️ Hoşgeldinn günaydınnnn ❤️ Kıss ben fazlada yok eksikde milletin laflarıda beni sinir ediyor ay kilo almamışsın göbegin çıkmamış hiç bişey yemiyosun diye agızlarına vurasım geliyo valla 😁
Hulya00 Sevdalmira yaaa inşalllah hemen atlatırsınızz canımm sakız çigneyin ben sakız çigneyerekde rahatlattım kendimi az az yiyin içinn oda mideyi biraz bulantı eder 😕
Sitionline Hulya00 maşallah maşalah iyisin canım benm 😊 aynı kilodayız Suan bnde 54 olmuşum 19+1 oldum 2 kilo almışım bu ay fazla yedim ama farkettim aldığımı.karnım hala çıkmadı Ama
Hulya00 Sitionline teşekkür ederimm canım valla sizle konuşup böyle duymak beni de rahatlatıyo birtek ben değilim diye düşünüyorum bebeklerimi iyi saglıklı olsunda ☺️