Aysefee banada gelisim geriliği var demişti doktor ben bol bol dua ettim süt ceviz kasar ve muz cok tükettim gelisime iyi geliyormus simdi de cok iyi oğlum 38+5 haftalik bekliyoruz bakalim
    Aysefee canım Cuma Doğumum var hala göbüş 1 hafta geride doktor sorun diil dedi 1 2 hafta tedirgin olma 😍😍😘
      Vasfiye çok teşekkür ederim darısı bize inşallah çok sevindim
      Aysefee yukarda dursun benimde bilgim yok Rabbim sağlık şifasını versin bi an önce düzelir inşallah canım dua et bol bıl
        Aysefee valla normal dedi doktor 38.4 3 civarı dio azcık minik olcak dio ama 1 hafta erken Doğuma sebep değilki yani 1 ay olması lazım onun için die biliorm sen genede başka bi doktora görün istersen
          Vasfiye ya pardon ben süt içemiyorum afedersiniz gaz yapıyor gece rahatsız oluyorum uyuyamıyorum o yüzden yoğurt tüketiyorum süt kadar faydası oluyordur değilmi
            Hulya00 amin çok teşekkür ederim süreci yine sizlerle paylaşırım Allah yaşatmasın kimseye
            Benim bebeğimde 10 gün geriden geliyordu gelişim geriliği takibi vardı ama 3 hafta ve daha fazlası olduğunda müdahale ediliyormuş. Yediğime zaten dikkat ediyordum ekstra birşey yapmadım çünkü elimden geleni başından beri yapıyordum 2 hafta sonra kontrole gittiğimde 10 günlük farkı kapatıp 1 haftada öne geçmişti. Bazı bebekler son ayında bir anda kilo alıyor ki 1 hafta gibi bir geriliği hemen kapatır Allahın izniyle.
              Heycanligebe şuan değil de ilerleyen zamanda gelişim durursa almak daha mantıklı olur oyüzden her hafta takip edelim dedi inşallah öyle bişey yaşanmaz,1080 gr çıktı bugün geçen hafta 870ti bi haftada büyümüş şükür
                Aysefee Valla benimde o dönem bu civardaydı sanmıyorum bebek sonradan gelişio kaşar muz süt tüket kafana takma takarsan daha kötü olur canım benim
                  Aysefee korkmayin bir iki hafta problem degilmis 3 hafta ve ilerisi problemmia gecen hafta aynisini bizde yasadik
                  ozgesel1seyler laktozsuzda aynı maalesef 😒 diğer sütlere göre fazla yapmasada yine yapıyor oda
                  Aysefee bende 27. Haftada öğrendim doktorum karnı 1 hafta geriden geliyo dedi detaylıya yonlendirdi plasentada kireçlenme var dedi erken doğum olabılır dedi sıkı takıp edicez dedi sonra devlete gittim ordakı doktorda 1 hafta geriden gelmesi sıkıntı yaratmaz dedi suan 31+3 hala 1 hafta geriden gidiyor