myangelson Erd_mel benim daha önceki anestezi aldığım durumlarda bol şekerli Nescafe önerdiler iki farklı hastanede de bende o sebeple 3 u 1 arada alıp şeker atmıştım içine. Baya da iyi gelmişti hiç ağrı falan yaşamamıştım. İsterseniz hem şekerli hem filtree iki çeşit de koyun ikisi de içilir 😅 özel hastanelerde su sebilleri oluyor onlarda baya sıcak oluyor su öyle yapmıştık ama bu doğumum devlette öyle su sebili falan yok başka odalarda su ısıtıcısı getirenler vardı birşey demiyorlardi bende götürmeyi düşünüyorum elektrikli turk kahve makineleri oluyor ya eski tip onlardan
Girlmama Merryy diş macunu fırçası, ağız mendili bebek için, müslin bez ya da kundak, terlik, yüz havlusu
Merryy Gzde4507 ben ilk doğumda direk gecelik giymiştim ertesi gün birde düğmeli pijama takımı kullanmıştım ama arkadaşım ilk gece hep kan oldu pijamam yenisini değiştirmiştim yedeklemiştim dedi
Merryy adatuna evet bende ilk doğumda direk gecelik giydim en rahatı o zaten sonra pijama takımını giymiştim ama yinede her ihtimale karşı yedekledim bir tane daha ☺️
3minnosanasii Merryy sen uzun bi düre hastanede kalacaksın galiba bu kadar eşyaaa ne kız 😂 bi tane hastane çıkışı bir de normal 5 ki hastane çıkışı koymuştum 2 oğlumda 2 tane de kendim için pijama takımı koymuştum ama 1 tanesi bile yetmişti sabahına kalkıp kendi kıyafetlerimi giyip çıkmıştım hastaneden(sezaryenliydimde) çok fazla bi şey alma sonra bavuldan temizdi kirliydi ayıklama diye söylüyorum zor olur
Merryy 3minnosanasii bende sezeryan oldum bu ikinci olacak ilk doğumda aldığım kıyafetler tam yetmişti bana sadece 3 lü pijamamı kullanmamıştım ama arkadaşımda yedekle çünkü kan olmuştu pijamam değiştirmiştim eksik olmasın dedi birde benim hastanem çok yakın değil gidip gelecek insan yok öyle mecburen yedekledim çocuk için ekstra 10 lü takım fazla ama onuda çekim için kullanıcam ben bilerek yanıma alıyorum
Merryy Fatmaacylnn hastanede ücretli olarak pompa almıştık biz ama doğumdan sonra değildi mastit olmuştum o zaman almıştık hastaneden kullanmak için. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız 🥰🤲🏻
Merryy babyiscoming_ tulum yokmuş içerisinde vereceğim takımın sadece zıbın alt üst takım şapka eldiven battaniyesi var
Merryy myangelson gaz çıkaramayınca sancı çekmedin mi benim göğüs kafesim falan sıkışıyordu çıkartamadığım için 🙄