Anneoluyorumm00 Ben-Hurem-Sultan bende senin gibiydim bulantı ve kusmadan da yorgun dusuyodum ilk hamilelik prensesler gibi geçirdim sürekli uyuyordum 😂 ikinci burnumdan geldi bebeğim uzanmama bile izin vermiyordu neyse ki geçti o günler çok şükür 🥰 darısı senin ve tüm anne olmayı bekleyen herkesin başına ❤️
Anneoluyorumm00 Minikmucizemmm26 benim başlarda zordu 😂 sonlarda kramplar ve mide yanması vardı.. oyy rabbim yardımcın olsun kuzum 😂🥰
Anneoluyorumm00 deletedmom43191 sen böyle diyince benim de aklıma şey geldi ilk hamileliğimde hamile kaldığım gibi belirtilerim başladı çok erken yani, İkincisinde ikinci aya doğru başlayınca bende acaba hamile değil miyim diyodum 😂😂 tabi bi kaç gün sonra bulantı kusma başladı 😣🤢😂😂
Anneoluyorumm00 Talentedmom oy çok zor kuzum ya hamilelikte grip bende yaşadım 15 haftada çok zor geçmişti,, rabbim şifa versin inşALLAH 🤲🥰
Talentedmom Anneoluyorumm00 amin inşallah hamilelik kışa denk gelince çok zor oluyor ilk gebeliğimde hiç grip olmamıştım
Anneoluyorumm00 asenat-63 geçmiş olsun canım hamilelikte grip çok zor, bolca dinlen şimdi sonra prenses izin vermiycek 😀🥰
Anneoluyorumm00 GamzeAkcagul ya hamilelikte ağlamayan yoktur diye düşünüyorum 🥹😁bolca uyu dinlen kuzum 🥰
DENIZ_55 Anneoluyorumm00 Amin bizde 30 haftalık olduk ay o kramplar beni mahvediyor gerçekten simdide 2 gündür kasigimdq toplanıyor arada karnımın içinde toplanıp yalancı kasılmalar olmaya başladı bi an önce 38 ışınlanmak istiyorum 😵💫😵💫😍
Anneoluyorumm00 DENIZ_55 ayy çok zordur hamileliğim aklıma geldi, 30 dan sonra çok zorluyor kasik ağrısı hatta böyle bazen doğum yapacakmışız gibi oluyor o günler geldi aklıma, inşallah bir an önce 38 haftalar gelirsin sağlıkla 🥰🥰
DENIZ_55 Anneoluyorumm00 Amin inşallah cnm ay evet bazen bi sancı giriyor eşim cokmu ağrıyor bende yok kendini hazırlıyor doğuma yalancı sancı o kadar kötü değilim sadece ağrıyor biden olunca sonra geçiyor arada olunca eşim diyor kızın hazır bak artik gelmek istiyor dedi bende evet yavaştan hazırlıyor prensesim dedim bide 2 hafta önde gidiyor cimcimemiz 😍😍
Anneoluyorumm00 DENIZ_55 MaşALLAH prenses e 🧿 ay evet kızıma hamileyken yerinde durmuyordu sürekli gelmek istiyordu 😂 oğlumda tam tersi çok hareket etmez annesini fazla hirpalamazdı 😁🥰 her hamilelik kendine özgü rabbim yardımcın olsun inşALLAH 🤲🥰