Minikmucizemmm26 Anneoluyorumm00 başlarda tek mide bulantım vardı ama şimdi öyle değil mitluyken aniden sinirleniyorum üzülüyorum ağlıyorum sonra geciyo ağrılar cabası zaten 😄
Anneoluyorumm00 Minikmucizemmm26 benim başlarda zordu 😂 sonlarda kramplar ve mide yanması vardı.. oyy rabbim yardımcın olsun kuzum 😂🥰
Melissayda @Anneoluyorumm00 🥹(duygusal) 😡(sinirli) 😍(sevecen) 💣(patlamaya hazır bomba) 💤🫠(yorgun ve uykusuz) 🍽(açççç) 🚽(gece uyanmaları) 💊(vitaminler) 🐧(yürüyüşüm)
Anneoluyorumm00 Talentedmom oy çok zor kuzum ya hamilelikte grip bende yaşadım 15 haftada çok zor geçmişti,, rabbim şifa versin inşALLAH 🤲🥰
asenat-63 Anneoluyorumm00 😴sürekli uyuma isteği 😫halsizlik dinmeyen kasık ağrısı ve rahimde sancı 😵💫baş dönmesi mide bulantısı 🤧 bitmeyen nezle 🤰🏻vee en son içime sıgmayan bı prenses
Anneoluyorumm00 asenat-63 geçmiş olsun canım hamilelikte grip çok zor, bolca dinlen şimdi sonra prenses izin vermiycek 😀🥰
GamzeAkcagul Bol ağlamaklı 😢 Bol iştahlı ve sürekli aç🤤 Şimdide bol bol yatmalı 🥱 ama genel olarak keyifli 🥰💖
Anneoluyorumm00 GamzeAkcagul ya hamilelikte ağlamayan yoktur diye düşünüyorum 🥹😁bolca uyu dinlen kuzum 🥰
Anneoluyorumm00 DENIZ_55 ayy Allah yardımcın olsun canım kaç haftalıksın canım? İnşallah çabucak geçer🥰ay benimde ikinci hamileliğimde kramplarım oluyordu ölecek gibi oluyordum çok zor ya
DENIZ_55 Anneoluyorumm00 Amin bizde 30 haftalık olduk ay o kramplar beni mahvediyor gerçekten simdide 2 gündür kasigimdq toplanıyor arada karnımın içinde toplanıp yalancı kasılmalar olmaya başladı bi an önce 38 ışınlanmak istiyorum 😵💫😵💫😍
Anneoluyorumm00 1baharcicegi genel olarak iyi geçmiş 😃 sonlara doğru maalesef çok zor oluyor bide ateş çok zor oluyor 😵💫 rabbim yardımcın olsun inşALLAH
1baharcicegi Anneoluyorumm00 Amin çok teşekkür ederim 😍evet benim güzel gidiyor hamilelik ama son zamanlar cidden sürekli ter basıyor sicakliyorum😆son zamanlar dayaniyoruz🥹😍