Nisannurr Lavinyam06 progestan vermedi mi ? Benim doktorum rahim ince diye gebelik oluşursa tutunması için progestan verdi
Lavinyam06 Nisannurr yumurtanın büyüdüğü gün mü dedi peki benim yumurta 21 mm di ama kalınlık 6 mm ince dedi daha kalın beklerdim falan dedi Klomen kullandım ben netten anladığım kadarıyla oda inceltiyormuş rahmi
Nisannurr Lavinyam06 benim 2 tane oldu ama geçen ay da 2 taneydi tutmadı dediğim gibi yek yumurta oluştuğunda tutmuştu
Lavinyam06 Nisannurr anladım canım peki rahim ince diye yumurtana bakınca mı demişti yoksa çatlamadan sonra mı söyledi doktorun.
Lavinyam06 Nisannurr bende hiç belirti olmadı ya sadece sağ kasıkta arada gelen iğne batma hissi vardı onun dışında olmadı bişey duphaston kullanıyorum şuan da da
Nisannurr Lavinyam06 ben şuan bir şey kullanmıyorum. Ama belirtiyle alakası olduğunu düşünmüyorum. Geçen ay deli gibi belirtim vardı sonuç negatifti.. bu ay ilk 4 gün oldu bugün geçti bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız ya 12 şubatta test yapmaya başlayacam ben
Nisannurr Lavinyam06 cuma iğneydi cumartesi pazar pazartesi değerlendirdik ama eşim gripti antibiyotik kullanıyordu inşallah tutar, ben erken gebelik testlerinden yapacam tabiki beklemek daha garanti ama benim doktorum 14.gün test diyor