anne890 30+3 olduk kızım hiç durmuyor aşırı hareketli üstüne kemiklerim aşırı batıyor ne sağa ne sola yapabiliyorum oturup kaldım otururken bir nebze az hissediyorum nasıl uyuyacağım bilmiyorummm
Parla1 anne890 durum aynı evde ne kadar oda varsa dolaşıyorum uyuyamıyorum papatya çayı süt fayda etmiyor çok da uykum var Allah yardımcımız olsun:)
mervemom24 anne890 benimde aynı bu hafta itibariyle kaburgamı böbrek mi ne ağrısını olduğunu çözemedim bi ağrı oluşuyo sonra geçiyo yatamıyorum resmen 33.haftamdayım rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
anne890 ZeynepDuru17 yok yine aynı kaburga ve sırtımda aşırı bı batma var duramıyorum yastiklada aynı şekilde
Kader_24 anne890 Ben şuan 23 haftamdayim olmadım hiç olmak da çok istemiyorum ama eger olursam kaçıncı hafataya kadar olabiliyorum bunun süresi varmi
anne890 Kader_24 hiç bilmiyorum beni arayıp o şekilde çağırdılar kontrolde çağırıyorlar arada 10 Mart’ta tekrar gideceğim kontrol amaçlı kilo felan ölçümü yapiyorlr
Kader_24 Tedyali ultrason girdiniz mi ben küçük vir şehirde yaşadığım için bitane hastane var devlet sıra bulamadım napicam bilmiyorum kaçıncı haftaya kadar giriliyor illa neden haftalara göre süreli bunlar
Poyraz07 Bende bırsey sorayım uyumayanlara :)) bır doktor erkek dedi diğer doktor detaylıda kız dedi sizce hangisi doğru çıkar 21+2haftalıgız şuan ıkısıde bırer hafta arayla söyledi :))
Poyraz07 Ebru_ebru merhaba malesef bebek büyüdüğü ıcın tam fotoğraf alınmıyor dıye vermedı devlet hastanesı