yeni_anne2 Gamzecebecii zamann akıyor akmasına o konuda sorun yok 1 saattir yataktan öbür tarafa dönmeye çalışıyorum😂 Allah razı olsun gündüzleri eşim yardımcı oluyor geceleri çalıştığı için kalıyorum böyle 😂 yine de her halimize çok şükür 🌸
Gamzecebecii yeni_anne2 ay benim karnım yok o yüzden dönerken sıkıntı yaşamıyorum sadece bebişin ayakları kasıklarımda o yürürken zorluyor benim eşimde sağ olsun yardımcı oluyor evde olduğunda gecede olunca hersey bana kalıyor 😅😅😅
seyma0661 Gamzecebecii bizimki de en fazla sağdan sola geçiyor onu da kafasını yaslarsa anlıyorum 😂 ama genel olarak kafası sağ tarafımda hep bel boşluğuma uzanıyor
Gamzecebecii seyma0661 benimde hep sol tarafımda bel boşluğum da 😅😅bazen göbek etrafında oluyor o zaman çok acıyor birde çatlamaya başlamışım göbeğimin alt kısmından 😅Allah affetsin
yeni_anne2 Gamzecebecii kendimden büyük göbeğim var şahsenn diyeceklerim bu kadar 😂 Sağlıkla sıhatle gelsinler inşallah 🌸🤲
yeni_anne2 Gamzecebecii ben o kadar çok uzun değilim minyon tipliyim😁 iç karnınızı da geniş olabilir sizinn
Semamamy Benimde bebişim 26. Haftadan beri makat gelisti 38+3 te planlı sezeryenle 15.01.de dogum yaptim dönmedi , cok agirlasmistim ödemler , hareketleri artik canimi acitiyordu , uyuyamama . Artik alalım Bunu diye doktora gittim 🫣🙃
Hasret72 yeni_anne2 bense gittim banada maksat gelişi dedi 34 haftalık. Döner mi dediö M 37 38 e kadar beklicez dedi dönmesi için, sezeryan demedi 🫢
yeni_anne2 Hasret72 suyum ve sancım gelirse mecburen dönmesini bekliyemeyiz almak zorunda kalırım dedi doktorum bebeğin sağlığı açısından
Iskandinavgelini Gamzecebecii @yeni_anne2 @seyma0661 Guzel anneler oncelikle hepinize saglikli doğumlar dilerim. Makat gelisli bebekler icin zorunlu sezeryan öneren doktorları dinlemeyin. Benim ilk gebeliğim tam makat gelisliydi ve 37+3 te normal dogum yaptim 2019 yılında. Zor olduğunu da söyleyemem cok rahat bir dogum sureci geçirmiştim. 2022 yılında kizimi dünyaya getirdim o da şansıma karnımın alt kısmına yatay bir sekilde konumlanmısti ne kafasi ne poposu kanala girmiyordu. 38+2 de suyum azaldığı için dogumu başlatma teklifi yaptı doktorum kabul ettik. Fitil müdahalesi ile yine yan poziyonlu bebegimi normal doğumla dünyaya getirdim. Simdi Allah nasip ederse 3.bebegimizi bekliyoruz. Bunu da insallah zamaninda ve normal doğumla dünyaya getireceğim. Gözünüzü korkutmalarina izin vermeyin sakin. Sezeryan olma zorunlulugunuz yok. Siz isterseniz eger sezeryan olun. Yoksa vücudumuz oyle guzel yaratılmış ki yaratan tarafından makat gelişi de kafa gelişi de öyle güzel yönetiyor ki kendisi. Onemli olan surec boyunca sakin kalip vücudunuzun sesini dinleyip ona kulak vermek. Hepinize güzel saglikli doğumlar diliyorum güzel hamislerim 🫶