Inlg- bende 37+3 teyim çok zorlanıyorum artık bi an önce doğsun istiyorum ördek yürüyüşü şeklinde evde yerleri siliyorum arada squat yapıyorum yürüyüş yapıyorum ama şuanlık bişey yok :(
Doğumu Hızlandıran Şeyler 🤔
Gsgsgsgsgs hamileliğim boyunca yerleri elimde sildim ama o etki ediyor mu bilmiyorum köpek şeklinde duruyorum silerken çömelip değil 😅
Inlg- başka etkili şeyler duymadım cnm genelde doğumdan önce hareket yaptırıyorlar bence
Ne yaparsanız yapin vakti gelmeden dolmadan olmuyor kızlar doguku destekler kolaylaştırır yapılan hareketler dikiş az olur felan ama 39+1 deyim herşey denedim gelmiyor diğer gebeliklerim de de çok şey yaptım 42. Haftada doğdular birinde suyum birinde nişanım gelmişti kendileri ne zaman isterse öyle geliyorlar
Hurma ananas squat cinsel ilişki merdiven in çık yürüyüş sıcak duş ahududucayina başladım bugünde bakalim 39+1 deyiz yarin kontrol var güzel şeyler söyler inşallah
Ahsen-01 haklısınız sonuçta doğacakları zaman var ama bizimki de iç rahatlatma galiba belki doğumun kolay olmasına etki ediyordur inşallah hepimiz kolay ve sağlıklı doğumlar yaparız
Inlg- mutlaka etkisi oluyodur ama doktor bana sürekli ördek yürüyüş ü yap ya da destek alarak o şekilde durmaya çalış dedi
Gsgsgsgsgs yapayım bunu da
Gsgsgsgsgs aynen faydası olur tabiki doğum hızlı ilerler açılma çabuk olur herşey deniyoruz sağ salim kokaylikla kucağımıza alalım inşallah. Ben bugün ahududu yaprağı çayı içtim içtikten sobra baya kasılmam oldu ama artmadı tabi böyle böyle artar inşallah
Inlg- yer silmek, hurma yemek,merdiven inip çıkmak, yürüyüş.
- Düzenlendi
Ebemin bana tavsiyeleri 1.38 haftadan sonra ahududu çayı yerine 2 kupa ada çayı içmek 2.bir litre suya 2 çubuk tarçın,10 karanfil,2 kök zencefil atıb 10 dk kaynatıp gün içinde içmek (her gün düzenli yapmak) 3.Eşle cinsel ilişkiyi artırmak 4.Çömelme,merdiven inip çıkmak,yürümek,esneme hareketleri artırmak
Bol cinsel ilişki Rahime uyarı verdiğinden Pelik kaşlarının hareketi kan akışını arttırdığı için doğum daha hızlı başladığı söyleniyor
Inlg- benim yürüş merdiven inip çıkma yanında eşimle ilişki yaşadıktan sonra nişanım gelmişti akşamına hastaneye doğuma gitmiştim🫣
Benimde 38+5 ananas suyu ,ahududu çayı, hurma merdiven in çık . Cinsel ilişki yaşadığım halde bebis gelmiyor 1 haftadır rahat yapıyorum tık yok valla 🤭