Ksknesm sendekimsinnn Akışkan öyle sümük kıvamında değil bildiğiniz renksiz kokusuz su gibi . Benim hiç adet öncesi falan böyle bir şeyim olmamıştı . Bir bebeğimi kaybettim onda da hiç akıntım falan olmamıştı ilk defa başıma geldi
sendekimsinnn Cimcime30 benimki böyle olmuyodu nırmal akıntı oluyodu beyaz yada şeffaf sonrada adet olurdum ama işk defa böyle oldum inşallah enfeksiyon değildir
Ksknesm sendekimsinnn Bence test yap benim adet geçmeden yapmıştım idrarda da kan da da çıkmıştı kafan rahat olur en azından . Enfeksiyon da varsa tedavisine bakarsın ilerlerse daha kötü olur
sendekimsinnn Cimcime30 yok canım dediğim gibi sadece hani kıyafete su damlar ıslak görünür ya aynı öyle
Anneee_bebek Adete yakın da oluyor bu sulu akıntı bende de öyle oluyordu ama içinin rahat etmesi için kan verin veya doktora görünün enfeksiyon mu ona bakarsınız kan verirseniz gebeliğiniz orda çıkar😊🥰
sendekimsinnn 1202 canım şimdi test yaptım negatif hamile olmadığıma emin oldum yumurtlama üzerinden 16 gün geçti olsaydı çıkardı heralde
sendekimsinnn 1202 yok canım olmadım bugün olması gerekiyordu artık normaldede çok düzensiz değil yani
Lilyeva sendekimsinnn merhaba baya zaman geçmiş ama bu belirtiden sonra hamile misiniz ? Benimde bugün bat günüm Regl olmadım testler silik iki gündür inanılmaz akıntı yaşıyorum
sendekimsinnn Lilyeva yok canım o ay adet oldum bat 4 şubattı ama ben 7 şubatta adet oldum ve sonra hamile kaldım şuan 3 aylık hamileyim