Eylul41 mervemom24 hepsi bendede var ilerleyen zamanlarda dahada artacak dedi doktorum yatirmayacak seni deid oylede oluyor geceleri sanci agri kasik sancisi bacak kalca.kramplari kasilmalar nefes darligi yasamadigim bir sey yokki
Cansu12344 Seyma_yldzz yani mağazadan ne gerekiyorsa alırım sonra da ihtiyaç oldukça eşime söylerim alır oda yapmadım çünkü beşiği de anne yanı alırım yetişmeyecek bir şey yok merkezdeyim Hersey var şükür yakın. Heryer alınır çok görmemislik yapmıyorum
Kahvesever12 Seyma_yldzz 33+3 üz. 22 haftadan beri makat ders hiç dönmedi 37ye kadar bekliyicez dedi doktor. Kıyafetlerini yıkayıp ütülemeye başladım 2 haftaya da hastane çantasını hazırlayacağım inşallah 🌸
Girlmama Seyma_yldzz burdayızzzz 33+2 olduk tüm eşyalarımız hazır yıkanıp ütülenecek bu hafta içinde 23 mart doğum tarihimiz ama sezeryan istiyorum bu nedenle daha erken olacak
Sinemm68 Kaderkks Aa aynı günlerimiz maşallah ama 7 mart nerdeyse 40 haftayı doldurmuş doktorunuz banada henüz gün vermedi
Kbrbrhnn keyfimin-kahyasi-misin Aynıyız ya bizimki de malat geliş şu an, doktordan sonra haber verir misiniz dönmüş mü bakalım 🥰
Kbrbrhnn keyfimin-kahyasi-misin Ben de hem normal doğum yapmak istiyorum hem de içten içe dönmese mi acaba diyorum 😂 Ama yine de dönsün ya 🤭
kbsoysal ozgmom Evet zorunlu sezeryan olacak ☺️🥰 ilk doğumum normaldi aslında, şimdi kist olduğu için bebekle birlikte kist de alınacak ona karar verdik ☺️