2cocuk2kopek raziyebal_16 iyi araştır İlyas efendimiz den geliyor 30 taşındayım 2. Adım elyesa canım elyesa kız versiyonu İlyas erkek
akmammedova pskdanisman1anne ilk oğlumun adı Sencer Alp💙 şu an ikinciye hamileyim daha çok yeni Beyazıt,Hazar,Amir,Sina,Yaman,Atakan aklımda bunlar var )
Nilayy95 akmammedova benim eşimin adı beyazıt. Çok akıllı, uysal, evcimen uyumlu bir insan . Aklınıza iyice otursun istedim ☺️
2cocuk2kopek raziyebal_16 kuran da elyesa olarak geçiyor zaten elyasa değil. Ama sen bilirsin çocuk büyüdüğünde sorun yaşar genelde kıza koyuluyor
2cocuk2kopek raziyebal_16 30 yaşındayım nerdesiniz bilmiyorum ama ben istanbuldayım ki benimde 2. Adım burda hep kızlarda var . Elisa yeni çıkan bi isim elyesa Yahudilik peygamberleri yıllardır olan bi isim
Nilayy95 Happyka yaman ismini eşim çok istiyor. Fakat benim içimde yaramaz bir çocuk olacak hissini barındırıyor isim. Eşim inatlaşıyor bu konuda malasef
2cocuk2kopek raziyebal_16 çocuklar maalesef böyle isimlerde sonradan sorun yaşıyor . Ama diğer seçtiğiniz isim çok güzel
gezentianne Lafee Ahrar ismi çok güzel Fonetiği çok kaba geliyor kulağa🫠 Sorduklarında da 2-3 kez tekrar etmesi gerekir bence