pskdanisman1anne Kızlar merhaba cinsiyetimiz belli oldu. Erkek bebeğimiz olacak inşallah 💙 ama erkek ismi bulmakta çok zorlanıyoruz. Önerilerinize ihtiyacım var😇
Prensess33 pskdanisman1anne bizde de durum aynı isim bulamıyoruz burada beklim bende fikir olur banada☺️
Happyka pskdanisman1anne bende burda bekleyim o zaman . Kaç haftalıkken öğrendiniz bebişin cinsiyetini?
raziyebal_16 pskdanisman1anne elyasa yada üveys bende daha cinsiyeti öğrenmedim ama öğrenirsem ve erkekse bu isimleri koymayı düşünüyorum 😘
pskdanisman1anne Happyka biz baya bekledik öğrenmek için 16+5te öğrendik. Aslan Metehan Cihan Kerem Oğuz Atilla (eşimin isteği) Aren (ben buldum eşim istemedi) Aklımızdakiler ama hiçbiri içimize sinmedi 😅
Nilayy95 Happyka yaman ismini eşim çok istiyor. Fakat benim içimde yaramaz bir çocuk olacak hissini barındırıyor isim. Eşim inatlaşıyor bu konuda malasef
2cocuk2kopek raziyebal_16 canım elyesa Arap kökenli elyesa kız için erkek versiyonu ilyastır bilgin olsun .
2cocuk2kopek pskdanisman1anne tam vaktinde öğrenmişsin erken öğrenilen cinsiyetler sonradan emin olunmadığı için değişiyor . Sağlıkla kucağına al canım
pskdanisman1anne Ege de düşünmüştük. Ege, rüzgar, poyraz, kuzey bu isimler çok hareketli oluyor dediler 😅 isimlerin karakter üzerinde belirli bir etkisi olduğunu düşünüyorum. İsim seçmek çok zormuş 😂
raziyebal_16 pskdanisman1anne elyasa peygamber ismi ve haktan yana demek Üveyste ibadete düşkün demek
2cocuk2kopek pskdanisman1anne elyesa aslında İlyas tır isim anlamı elyesa konulursa kız İlyas erkeğe konur ama
Angel19 pskdanisman1anne bi oğlum var adı Egemen Kutay ikinci oğlumuzun bekliyoruz o da Birkan Sarp olacak büyük ihtimalle 🥰sağlıkla gelsin bebeğiniz 🙏
2cocuk2kopek raziyebal_16 iyi araştır İlyas efendimiz den geliyor 30 taşındayım 2. Adım elyesa canım elyesa kız versiyonu İlyas erkek