2baby1cat afra119- 🚬 🚬 maalesef🥲 daha hamile kalmayı planlarken bıraktım çok bağlılığım yok ama kahve yanında, sohbet muhabbette çok arıyorum.
afra119- 2baby1cat ahhh ahhh onu hatırlatma bende bağımlı değilim ama arada yapıyorsdum böyle şeyler hele çocuk uyuyunca, çok iyi geliyordu, emzirirken hamileyken kesinlikle karşıyım, bide oğluma göstermeden, uyurken yapıyordum🙂
afra119- zynpknt ben canım çekerse yiyorum tabi abartmadan, ilk gebeliğimde de yemiştim iki kez falan bunda da aynı
2baby1cat afra119- ay sorma😂 hamilelik emzirme desen kafadan üç sene🥲 mesela kızlarla bir yerde oturuyoruz kahvemin yanında yakamayınca eski keyfi alamıyorum ya. Çok nadir bir taneden bir şey olmaz diyorlar ama bende karşıyım. Keyfi bir durum için bebeğimin sağlığını tehlikeye atmaya hiç gerek yok sonuçta
KumpirsMom afra119- su içmek , yüz üstü uyumak, sabah bulantısız uyanmak, ev işlerini yapabilmek, hayattan tad almak he bide kibe mumbar dolması 🥹 🤣
Melekyeni afra119- rahat uyumayı, enerjimi, kahve içmeyi daha 13 haftalığım uykum kaç kere bölünüyor inşallah hemen çözülür 😒
iremd-1798 afra119- bol bol uyumayı özledim ☺️ bebeğim 6 aylık akşam erken uyuyor beni uyku tutmadığı için geç yatıyorum bu sefer tam uykuya dalıyorum bebeğim uyanıyor derken döngü karışıyor ☺️☺️☺️
iremd-1798 afra119- yok yok hamile değilim ☺️ 7 yaşında ve 6 aylık iki kızım var ☺️ hamilelik döneminde yaptığım bol bol uyumaktı şimdi o uykuları çok özledim ☺️ 6 aylık bebek ile hamileliği kaldıramazdım heralde Rabbim isteyene nasip etsin inşallah iki kızım bana yeter 🩷
Deleted33000 afra119- eskiden yiyebildigim yemekleri tekrardan yemeyi özledim 18+3haftaligim en baştan beri salçalı yemeklerden tavuk balık soğanlı sarimsakli yemeklerden tiksindim hala daha yiyemiyorum hiç birşeyi ya başkası yapacak yada bunlardan olmayacak aç aç geziyorum
busra05_ Sigarayı aşırı özledim valla canım, doğurayım sanırım kırkım çıkınca yakacağım çok az olmak şartıyla çünkü dayanamıyorum emzirme vs döneminde de almak istemem tabıı kı ama aılemde yanımda içenler oluyo kaçıyorum canım ıstedıgı için