afra119- Ben afedersiniz en çok rahat rahat tuvaletimi yapmayı özledinim, 34 haftadayim baştan beri kabızlık çekiyorum normalde hiç böyle problemim olmamışti 🥺🙂 anca şurupla hallettim başka ne yapsam fayda etmedi, şurubu da çok kullanmak istemedim
afra119- deletedmom43191 onu artık doğumdan sonra istesen de yatamıyorsun, valla benim İlk gebelikte öyle düşünüyordum doğumdan sonra hiç yatamadım, sezeryan olduğum için heralde
Eslemto Ayakkabılırımı çoraplarımı kendım giyebilmeyı Eğılebılmeyı Yüzüstü uyuyabılmeyı Kızımı kucagıma alabılmeyı 🦋🦄
GulsenUlu Karides, ahtapot, kalamar, yengec gibi deniz mahsullerini yemeyi ozledim 😔 bi dogurayim, hemen deniz mahsullu makarna yapicam 🥲
Esma006 afra119- şükür kabızlık yaşamıyorum ama deliksiz uyumak istiyorum ara sıra uykum bölünüyor bacağım ansızın ağrıyor bide sırt üstü yatmayı
deletedmom43191 afra119- sezaryende rahat yatamazsin tabi benim hepsi normal doğum oldugu için doğumdan çıkar çıkmaz hastanedeyken yattım yani
afra119- zynpknt ben canım çekerse yiyorum tabi abartmadan, ilk gebeliğimde de yemiştim iki kez falan bunda da aynı