Ayshababy ebrarerms tam 4 haftalık hamilesin canım son adet tarihine göre hesaplanır 2-3 hafta sonra doktora giderseniz net keseyi bebeği gorursunuz Bende 3+4 haftalık öğrenmiştim hiç anlamadım 21+5 oldum zaman çok hızlı geçti
burcualtin ebrarerms ben de aynı şekilde çok silik bi çizgi görmüştüm. Doktor prob ile muayene etmişti, kese görünmüyordu daha. Beta hcg 200lerde çıkmıştı da öyle öğrendik hamileliğimi. 9ay geçmemişti ama sanki zaman yavaş akıyordu 😂
yasemin_ysmn ebrarerms ayy yok 9 aydır deniyoduk artık umudumu kaybetmek üzereydim bugün silik görünce aşırı heyecanlandım 😅
imcakir ebrarerms beta kaç Bende 3+4 Ken adetten 4 gün önce öğrendim 4+5 ken ağrım olduğu için doktora gittim şimdi 5+2 Perşembe tekrar kontrolüm var gerçekten zaman geçmiyor :)
Sevvalxx 15.10 da kan tahlilimde negatif çıktı. 23.10 da bir daha yaptığımda beta 166 ydı. Yükseldiği gibi öğrenmişim 😅
Nilayy95 ebrarerms adetime 5 gün kala öğrendim şu an 17+2 yim zaman bi yandan geçip bi yandanda aaa ne çabuk geçmiş diyorum ☺️
ikibebisannesii_45 ebrarerms adetime 3 gün kala16.2 yle öğrendim 6 haftalık olana kadar bekledim sonra doktora gittim 7 haftalıkken de kalp atışını duyduk
Mavikelebek3434 ebrarerms betam 1.44 cikti doktor suphelendi 😄 75 olunca kesin dedik cok erken ogrendim simdi 5+4 olduk
Patiseverana Ayy ben de çok erken öğrendim şuan tam 6 olduk haftaya kalp atışı ve bebeği görcez inşallah adetimden önce öğrendim griptim zaman geçmiyor gerçekten 🥲🫠