Liddle_mom Cankerm oda olabilir donemsel biseyde olabilir belkide gercekten hamilesindir doktor bakmadan sen kan vermeden anlasilmaz bir durum acikcasi
Liddle_mom Cankerm ne demek tatlim git hrm seninde icin rahat etsin eger gebelik yoksa doktoruna da soyle 2 aydir adet olmadigini sokturucu falan verir belki adet olmak onemli bizim icin aksatma sakin😚
sutlukahve_ Cankerm bozuk olduğunu sanmıyorum bozuk olsa ikisi de pozitif çıkmış hamilelik var görünüyor sağlıkla kavuşun
Cankerm sutlukahve_ aynı testten var şimdi yapsam bu saatte olur mu sabah mı yapmam Laz’m laboquik aldım trendyoldsn onuda Çarşamba deniyip doktora gideceğim
Cankerm Liddle_mom zaten söktürücü vermek için önce beta na bakalım dedı araya hafta sonu girdi sonra doktora ulaşamadım bugün tahlılın üzerinden 10 gün geçti test yaptım silik çıktı
Cankerm tugcebaby1 testler bozuk değildir inşallah yeni test aldım Çarşamba günü gelir perşembe randevum var hayırlısı inşallah
sutlukahve_ Cankerm gebelik varsa her saatte çıkıyor sadece sabah beklemiş idrar olduğu için daha kesin diyorlar
Cankerm sutlukahve_ laboquik testim geldi onla da yaptım şimdi yine silik çıktı sanırım adet olmadan hamile kaldım
sutlukahve_ Cankerm hayırlı olsun canım net var evet adet olmadan olmuşsun olabilir geçen sebe benim de böyle olmuştu
sutlukahve_ Cankerm hayırlı olsun betaya göre hesaplanmiyor adet de olmadın o yüzden doktor keseye göre sana adet tarihi belirleyecek o söyler uani net haftasını
Cankerm Mor-kelebek ilk innovita ile yaptım silik çıktı inanasım gelmedi bugunde laboquik yaptım oda silik çıktı şimdi kan verdim 151 çıktı sonıç çok şükür
Mor-kelebek Cankerm hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸 kaç günün geçmişti
Cankerm Mor-kelebek son adet Kasım 18 geç döllenme olabilir Ocak 25 de yaptım test çıkmamıştı Pazartesi öylesine evde yaptım silik çizgi çıktı bugün kan verdım 151