28+5 haftalık hamileyim. Son 3 haftadır bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum.Tecrübesizim, ilk gebeliğim. Neden bu kadar aşağıda bilmiyorum.😞Erkenden doğar diye korkuyorum. Aynı durumda olup böyle hisseden varmı,yoksa evhammı yapıyorum.
Korkuyorum😔
Smyyglgn54 canım geçmiş olsun bi bilgim yok mesajın üstte dursun diye yazıyorum 🙏🏻
Smyyglgn54 canım günaydın bu ara büyük ihtimal doktor günün ama başı yukarıdaysa ayakları aşağıda ise normal die biliorm ama sen genede sor doktoruna 😍😍
Heycanligebe Evet bu hafta kontrolüm var. Ama doktor olumsuz birşey der diye korkuyorum😔umarım korktuğum gibi değildir.
Smyyglgn54 canım benimde 30. Haftaya kadar öyleydi 🙂 korkacak bir şey yoktur umarım 👼🏼
Smyyglgn54 Canım tabi ki durumun için kesin birşey demek yanlış olur. Bende 27. Haftadayım sanki ayakları aşağıdan çıkıverecekmiş gibi hissediyorum. Doktoruma sorduğum da miniğin koca ayakları ile oralardan baskı uyguluyormuş :) bende senin gibi etken Doğum mu olacak acaba kötü birşey mi diyecek diye dünyanın kuruntusunu yapmıştım. 🤫🤭 hatta bazen aşağıdan vururken bir de sağ taraftan vuruyor. Kızım çok çılgın. 😂
Smyyglgn54 inşallah değildir erkene al kontrolünü
Smyyglgn54 yok cnmm korkmana gerek Yok bnmde 27 haftadan sonra öyle oldu hattA erken doğuracam deyip durdum ama haftam bitti artık doktorlar doğumumu başlattılar, yanı öyle oluyor ☺️
Smyyglgn54 canım bende 22+4 haftalık hamileyim bende çok fazla aşağıda hissediyorum geçen kontrolde doktoruma söyledim dedi ayakları aşağıda vuruyordur o yüzden dedi şuan ayağının aşağıda olmasının bi sakıncası yok korkma dedi son ayında dönsün yeter dedi
Smyyglgn54 ben de 26+3 üm. 3 gün önce Dr gittim senin şikayetlerinin aynısı bende de vardı sürekli aşağıda sertlik ağrı baskı vardı. Dr ultrasonda baktı kafası aşağıda o yüzden bu belirtileri yaşıyorsun dedi yer değiştirir merak etme dedi ama ben bir Dr daha gitmek istiyorum sol bacağımla çok bağlı bir ağrı bar kaldırdığımda yürüdüğümde sol bacağım kasığımla beraber acıyıp ağrıyor anlamadım.
Smyyglgn54 rica ederim 😇