birkizanneesi pnremr22 9 mayısta bebeğim düştü 30 haziran da sat tarihim ertesi ay oldu hiç bişey yapmadım ben olsun diye uğraşmadım olsun diye uğraştığında olmuyor çünkü kafan rahat olacak
pnremr22 birkizanneesi evet stres zaten en büyük düşmanı. Düşünmemeye çalışıyorum zaten sağlıklı bir evladım var şükür. 2 yaşında. Bir kardeşi olsun istedim arası çok olmadan. Allahim bakalım neyler.
pnremr22 Melike1001 valla umut oluyorsunuz ☺️ ne kadar çabuk hamile kaldınız perhiz yapmadınız mı hiç
Katya1 pnremr22 inşallah yaşamayız yaa senin cok yeni daha inşş hemen toparlanır rahim, Ben kürtaj olmadım ara kanamalarım oldu bu ay düzene girdiğini anldım artık. Merak ettiğini sor doktoruna şimdi ilk regldan snra gebe kalanları cok gördüm bu sitede rabbim bizede sağlıklı gebelik nasip etsin 🙏
pnremr22 Katya1 amin inşallah baksana yazan yazana hemen hamile kaldık diye 🤍 umut oluyorlar inşallah bizde güzel haberler veririz
Melike1001 pnremr22 hayır hiç yapmadık doktorum zaten min iki max dört ay içinde güzel haberi alırız demişti öyle de oldu şükürler olsun 🥰
Melike1001 pnremr22 Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲
poyrazmom_ pnremr22 6 ay sonra kalabildim hiç korunmadığımız halde adetim düzensiz olduğu için yumurtlama günümü bulabilmek adına ovülasyon testi kullandım
pnremr22 poyrazmom_ yine de kısa süre de hamile kalmışsınız bazı kişileri okudum 1 sene geçmiş hala hamile kalamamış.
pnremr22 Melike1001 o zaman normale döndükten sonra korunmayi bırakıyoruz doktor 2 adet dönemi dedi ama gerek yok bence. Maşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤍
idid9393 pnremr22 ben de 27 kasımda kürtaj olmuştum, aralıkta korun ocakta tekrar deneyin demişti, başka bir doktor da eskiden bekleyin diyorduk ama yapılan çalışmalar beklenmesine gerek olmadığı yönünde artık dedi, eğer vakumlu yapılıyorsa
pnremr22 idid9393 valla nasıl yapildi bilmiyorum. Hala lekelenmem devam ediyor. Doktor 2 adet dönemi dedi ama bence de beklemeye gerek yok ya. Hazır rahim temizken. İnşallah güzel haberler alırız
Melike1001 pnremr22 Amin inşallah ama doktorunuz öyle dediyse Bi bilgisi vardır bize doktor yasak koymamıştım. Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲