pnremr22 Ersin_Cansu40 amin inşallah 🤍 2 yaşında bir kızım var Allaha şükür 2. İçin yaşım geçmeden kardeşi olsun istiyorum inşallah
Eda42_ Yesild Evet yapılıyor diye biliyorum tıbbi genetik bölümü bakın inşallah vardır eşin ile birlikte randevu alıp gidin
pnremr22 Katya1 yani açıkçası 2 ay sonra denicez ama korkuyorum yine aynı şey olursa diye. Bilemiyorum ama hemen hamile kalmak istiyorum. Ve sağlıklı bir şekilde doğsun inşallah. Ama bakalım içime korku düştü sonuçta
Ersin_Cansu40 pnremr22 neden 2 ay sonra deniosun abla bence hemen denemelisin benim doktorum bana 2 ay sonra tekrar deneyin rahmin dinlensin falan demişti ama ben hiç öyle bişey yapmadım tam tersi ben hemen başladım sonuçta için temizlenio düşükten hemen 1 ay sonra falan dene bence
Katya1 pnremr22 o korku bende de var yaa psikolojkmen oluyor tekrar kalmadan önce doktor kontrolüne görünmek lazım ama randevu bulamıyorum bulsam gideceğim
pnremr22 Ersin_Cansu40 doktorları dinledim hep 2 adet dönemi geçsin diyor. Ama bende dediğin gibi hemen denemek istiyorum ama yine aynısı olur yine korkuyorum
cigdemm1638 kızlar merhaba bende bugün öğrendim düşük yapıyorsun dedi doktor iki gün sonra gel bakalım duruma göre kürtaj dedi, planlı bir gebelikti sonrasında da çok uzatmak istemiyorum arayı ama kaç ay beklenikmesi gerekir onu da bilemiyorum
Ersin_Cansu40 cigdemm1638 cnm bence kürtaj olcaksan eğer 15.veya 20 gün sonra tekrar denemeye başla doktorun sana en az 3 ay sonra dene diyecek ama bence öyle yapma tabikide yinede en iyisini kendiniz bilirsiniz ama ben e ay ara vermedim sürekli denemeye devam ettim 2 ay olmadan hemen geri hamile kaldım ve şukurler olsun ki 2 yaşın da bir kızım var
idid9393 pnremr22 ben de 27 kasımda kürtaj olmuştum, aralıkta korun ocakta tekrar deneyin demişti, başka bir doktor da eskiden bekleyin diyorduk ama yapılan çalışmalar beklenmesine gerek olmadığı yönünde artık dedi, eğer vakumlu yapılıyorsa
pnremr22 Katya1 cumartesi günü düşük yaptım bu cumartesi de kontrolüm var bakalım. Doktor ne dicek bakalım ama bi kere başına geldi mi insan çekiniyor aynı şeyleri yaşarsam diye
Ada25052025 pnremr22 merhaba ilk gebeliğim ve eylülde kimyasal geçirdim ocak ayında tekrar hamile kaldım, 3 ay sonra diyebiliriz ben kimyasaldan sonra 1 ay korundum doktorum 1 adet görmemi önerdi, ekim ayında 1 adet gördüm sonra kasım aralık tutmadı ocak tuttu şok şükür
pnremr22 Ada25052025 merhaba ☺️ maşallah kısa sürede hamile kalmışsınız. Ben korkuyorum tekrar olur mu acaba diye ama hemende denemeye başlamak istiyorum sizin gibi. Umarım inşallah ben de kısa sürede hamile kalırım
Katya1 pnremr22 inşallah yaşamayız yaa senin cok yeni daha inşş hemen toparlanır rahim, Ben kürtaj olmadım ara kanamalarım oldu bu ay düzene girdiğini anldım artık. Merak ettiğini sor doktoruna şimdi ilk regldan snra gebe kalanları cok gördüm bu sitede rabbim bizede sağlıklı gebelik nasip etsin 🙏