bebegimolacak m_mervee kuzum daha önce yaptırdım onu da. Bu ay eşim yaptırdı ben regl olduğum için yapmadılar bakalım
Burcuakgull Kan değerleri önemli, bende bu yollardan geçtim. Prolaktin yüksekliği polip aldırmasaydı derken en son tsh sıkıntı çıktı ilacı kullandım 3 ay sonra hamile kaldım.
ZeynepDuru17 bebegimolacak rica ederim canım dua et banada hepimizin benimde gönlümüzce sağlıkla sıhhatle gelsin inşallah 🤲🤍 nasip etsin mevlam
m_mervee bebegimolacak bizim şans mı nasip mi oldu bilmiyorum eşim başının ağrısına iyi gelsin diye hacamat yaptırmıştı o ay hiç beklenmedik şekilde tutmuştu 🙂 rabbim sağlıkla tez zamanda nasip etsin 🤗
MujganisMom Gamzeli_03 Kayseri’de hangi doktoru öneriyorsunuz acaba bende Kayseri’de yaşıyorum. Br buçuk seneye yaklaştı düşünüyoruz ama bir sonuç alamadık henüz.
bebegimolacak Kubra001111 canım propolisli bal karışımı aldık onu da yiyor ondan keçiboynuzunu 5 gün sabah akşam içip bıraktı. Hepsi fazla gelir yan etki falan yapar korktum. Eğer bu ay regl olursam (ki inşallah olmam) keçiboynuzu pekmezi alıcam
Maviss718 bebegimolacak Canım birazda nasip işi Allah bana 5. Senemde verdi kafaya çok taktım senin gibi bıraktım aklımdan sildim en sonunda o ay hamile kaldım strestte çok etkiliyor bazen vermiyorsa bekletiyorsa güzelleştiriyodur buna emin ol 🥰
Hizliveofkeli Avokado yiyin ya bence kesin etkisi var. Buralarda yumurtlama sonrası diyorlar ama bence komple yiyin günde yarım avakado.
Esma006 bebegimolacak regl son günü muhakkak birliktelik olmalı Allah’tan geliyor tabi ama yine de siz degerlendirin
Esma006 bebegimolacak rahim açık olduğu için tutma olanağı yüksek deniliyor ben denedigim için o yüzden dedim 🤷