Mervecelik190518 deletedmom43191 tek ben değil ki başından beri tahmin yapan bilinen tahminciler var onlarda hala kız diyoruz diyo hahahahah
deletedmom43191 Mervecelik190518 😅😅😅😅 ama ortada pipi var 😅😅😆😆 nasıl kız olsun ay şimdi bisey dicem olmayacak aç kendini bak bakalım böyle görüntü varmi sende 😆😆😆 tövbe tövbe kız deli misin sen basbaya erkek bu git başka doktora hemen bilir yani
Esma006 Mervecelik190518 duruşu bide popo ve sırt duruşu popo sırt beraber gitse uzunluğu kız ama egiklik var erkek
Mervecelik190518 deletedmom43191 bir iki haftaya gidicem inşallah doktor soylese boyle belirsizlikte kalmıcaktım hiç tahminim yok dedi
Loveis Mervecelik190518 canım doktorun eminlik için bacaklarını açmasını bekliyordur ama burada erkek olduğu çok belli. Benimde oğlum var onun ultrasonunu da böyleydi. Hayırlı olsun 🩵
deletedmom43191 Loveis 🥰 bende erkek dedim pipisi çok uzun diye kordon diyor t.sak kısmına da kız diyor 😆
Mervecelik190518 deletedmom43191 farklı hastanede farklı doktora gidicem🤣 rüyamda görmeye çalısıyorum yine iki cinsiyet ide aynı anda görüyorum oyle Bi belirsizlik 🤣🤣🤣
Loveis deletedmom43191 bilmiyorum 🙆♀️ ilk gebeligiyse belki erkek ultrasonu nasıl olur bilmediği için emin olamamıştır. Ben oğlumda gördüğümü söyledim gerisi ona kalmış ☺️☺️
deletedmom43191 Mervecelik190518 ama erkek yani emin olabilirsin 2 erkek annesi olarak diyorum pipi o görüntü
Mervecelik190518 Bakalım canım benimde bir oğlum bir kızım var Allaha şükür ben kız diye idda etmiyorum da cinsiyet belirleme videolarına bu ara çok sardım kafamdaki acaba ları değerlendirmeye çalısıyorm kendimce
deletedmom43191 Mervecelik190518 tamam o zaman sende benim gibisin 2 oğlun 1 kızın olacak 😆😆 kızının arkası sağlam arkasında 2 tane abisi olacak
melektb Mervecelik190518 Erkek canım 🤣 Burdakiler cogu doktordan daha iyi biliyor. Benim kız dedi doktor ilk. Ama burdaki arkadaşlar hep erkek dediler sonuç erkek 🤣🤣
Mervecelik190518 Loveis oğlum var canım kızımda var kız olduğunu idda etmiyorum pipi görüntüsü VS onlarıda biliyorum ama kordonları karıştırılan pipi çok fazla olduğu için emin olmak için paylaştm