Mervecelik190518 Varmı kızlar varsa atarmısınız ultrasonları bende kordon olduğunu düşünüyorm ve nasıl ayırt edilir bilmiyorum
Buraksmama Mervecelik190518 . Bende post açmıştım bu pipi mi diye. Doktor göstermiyor hiç tahminim yok demişti. Pipi değilmiş kordonmus. Herkes bana erkek yazdı. Ama kızmış son 2aydir doktor kız dedi. Pipi biraz daha minik görünüyor
Esma006 Mervecelik190518 duruşu bide popo ve sırt duruşu popo sırt beraber gitse uzunluğu kız ama egiklik var erkek
Mervecelik190518 deletedmom43191 en üst fotodaki nubun altındaki üç çizgi ve kabarık lık aklımı karıstırıyor
Anneyimmmben Mervecelik190518 valla şekerim benim 21. Haftaya kadar erkek dediler megersem kızım olacakmış. Pipi diyede elimize bı ultrason verdiler 😅
Mervecelik190518 deletedmom43191 sorun ne biliyormusun bu görüntülere ramen doktorum tahminim yok dedi bebek göstermiyor dedi iki kez gittim ve özel çok iyi Bi doktor o bile emin değil yani
Loveis Mervecelik190518 canım doktorun eminlik için bacaklarını açmasını bekliyordur ama burada erkek olduğu çok belli. Benimde oğlum var onun ultrasonunu da böyleydi. Hayırlı olsun 🩵
deletedmom43191 Basakparlar kız diye yorumluyorum t.şakları diyo ay beni cimcikleee rüyada miyim ne 😆😆😆 pipi var t.şak var kız bu bebek diyo 😆😆😆😆😆
gezentianne Mervecelik190518 pipi bana çok uzun geldi ya 🤣 Ultrasonda öyle oluyor hatta daha ilginci oglum doğduğunda şok olmuştk bu kaç cm pipi diye ahahahahaha sonra düzeliyor
Mervecelik190518 deletedmom43191 tek ben değil ki başından beri tahmin yapan bilinen tahminciler var onlarda hala kız diyoruz diyo hahahahah