richgirl10 Kızlar sorum başlıkta, her gün mü yemeliyim yada 3 güne 1🥲 bilemiyorum. Çok fazla yiyipde abartmakda istemedim
Aylaa123 richgirl10 tadını hiç sevmiyorum haftada 2 kere yiyodum yoğurdun içine karıştırıp azda sarımsak atıyodum tadını bastırsın diye kabaklı yoğurt gibi tad veriyodu öyle kahvaltıda felan yiyemedim 😂
Dilaraa0740 richgirl10 salata içinde tercih edebilirsiniz. Roka marul domates ve avakado üstüne kaşar rendeleyince mis gibi oluyor 😊🙏🏻
Ebru_ebru richgirl10 Onu da denedim canım ama olmadı yiyor olabilmene sevindim afiyet şifa olsun bebişe ve sana 🥰
Anonymouse Olgunlaşınca üstüne limon sıkıp yiyorum her gün ya da haftada şu kadar diye bir şey belirlemedim kendime aklıma geldikçe alıyorum yiyorum
richgirl10 Anonymouse bende o aralığı merak ediyorum, birde avakado yiyince çok hareketleniyor. Sevdiğinden mi sevmediğinden mi anlamadım😂
Aylaa123 richgirl10 ben aşırı tüketmedim daha çok ceviz muz kaşar kefir felan tükettim bebeğim 3350 doğdu ama bi arkadaşım full avokado yedi sabah akşam onun bebeği 2300 doğdu belki bünyesel birşeydir bilemiyorum yiyemiyorsanız protein olarak avokadoya eş değer başka birşey yiyin
richgirl10 Ebru_ebru amin aminn, olsun her zaman her şeyi yiyemiyoruz. Nasıl olsa bizden bir şekilde besleniyorlar🥰
Ebru_ebru richgirl10 Keisnlikle öyle ben 17.haftaya kadar bulantı yaşadım bitti dedim 25.haftadan sonra tekrar başladı ne yapacağım bilmiyorum 🤷♀️
Ssnm10 richgirl10 zeytinyağı ile tükettim biraz püre haline getirdim sürekli her sabah yedim ama son birkaç aydır yemiyorum zeytinyağı pulbiber tuz çok az öneririm güzel oluyordu