a_burcu_bur Emine010922 30 ocak mı transfer gününüz. Benimki 3.gün dondurulmuş embriyo. Bildiğim kadarıyla 3_4 günde anca rahme yerleşiyor 5. Gün tutunma oluyo derken kana anca 6.gün sonrası yanıyormuş. Şahsen benim 3.gün embriyosu olmasına rağmen ben 7.gün idrar testi yapıp 8.gün kan vermeyi düşünüyorum tabi idrar pozitif çıkarsa
elifbsraaa1 Emine010922 canım belirtilerin neler benim transferim 1 şubatta oldu ama olduğu günden beri göğüslerim aşağı çekiliyor ve acıyor. Birde hafif kasık ağrım oldu akşam ve bel ağrım zaten vardı. Bunları herkes yaşıyor mu göğüslerimi tutarak kalkıyorum resmen
Kartanesi-24 Emine010922 bende 6. Günde çok silik şekilde öğrenmiştim ama 8-9 da öğrenen de çok kişi var bence 2 gün sonra tekrarlayın testi hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Parilti007 Kaçıncı gün embriyosu ve kaç adet konuldu? Ben 5.gün öğrendim ancak benimkiler ikiz olduğundan erken çıktı. Çok çok erken henüz bekleyin umutsuzluğa kapılmayın boş yere:)
Parilti007 Emine010922 çok erken üzmeyin kendinizi. Herhangi bir farklılık hissettiniz mi kendinizde ondan mı erken yapmak istediniz? Yani belirti olmadan da sonuç pozitif çıkabilir çünkü. Bende taa 12.gün kanda istediler testi idrarda çıkmaz demişlerdi ben baya bi erken yaptım riske girerek
Emine010922 Parilti007 hiç belirti yok diğer transfer ikiz gebelik oldu ondada belirti yoktu 10 gün sonra kanda çıkmıştı erken yapmamıştım hayırlısı olsun
Cambardak__ Canım çok erken yapmışsın kandaki değer bile 6.günden sonra artmaya başlıyor en azından 1 haftalık olsun o zaman erken gebelik testi al ondan yap
a_burcu_bur Emine010922 hayırlısı olsun, aynı gün transfer olmuşuz. Benim olursa 2.gebeliğim olacak, olmazsa tek çocukla yola devam 🥰 ama bunda zaman geçmek bilmiyor, ilkinde nasıl dayanabilmişim hatırlamıyorum 🙄
Cambardak__ elifbsraaa1 göğüs ağrısı kullandığımız ilaçlardan oluyormuş canım sonuçta hormon alıyoruz, ama kasık ağrısı bende bilmiyorum bazen hiç yok bazen yoğun oluyo açıkçası
elifbsraaa1 Cambardak__ yani ayağa kalktığımda resmen acı çekiyorum göğüslerimi tutarak yürüyorum falan 😃 Evet hormonal birşey bir sürü de ilaç kullanıyoruz Allah sabır ve bebiş versin ❤️