didm6134 Bbk88 tiroid ilacını sabah kalkınca ilk onu içiyordum 1buçuk saat snra kahvaltı yapıyordum demiri de akşam yemekten 1 saat önce filan içiyorum
Tini_minii Bbk88 İki ilacı da kullanıyorum dahiliye doktoru kan ilacı tiroid ilacının emilimini azaltır o yüzden kan ilacını gece aç karnına iç demişti. Tiroid sabah kan ilacı gece (aç karnına)
Bbk88 obli benim sabah aksam günde 2 kere sabah 7 de troidi iciyorum 4 saat sonra da ozaman demiri icicem mecburen ondan sonra kahvalti yapcam
Bbk88 Tini_minii Günde 2 kere alıyorum ben sabah aksam günde 1 kere olsaydı sizjn ki iyiymis😇 çok tesekkur ederim💖
deletedmom43191 Bbk88 tiroitten 4 saat sonra içilebilir benim bebeğim tiroid hastası doktorumuz demişti tiroid ilacını içtikten 4 saat boyunca hiçbir ilaç vitamin kullanmasın demisti
Bbk88 deletedmom43191 evet 4 saat sonra demiş herkes çok teşekkür ederim 🌸 bebeğiniz ömür boyu mu kullanicak ilaç yoksa bazıları 3 yaşına kadar kullanıyor diye okumuştum 🤲
Eylul41 deletedmom43191 anne karnindami oldu acaba bebegin tiroid sorunu degerler cokmu yüksekti sizin