Burjuvaa Bebişimin geçen hafta 35.haftada görmeye gittik 2.504 kg dedi doktorum iri bir bebek olmayacak büyük ihtimalle dedi zayıf diyemem ama normal dedi kafama takıldı yinede sizin bebişler kaçıncı haftada kaç kg kızlar?
1prens1prenses_ Burjuvaa benim kızımda 35+5 haftalıkken Yani bjr kaç gün önce 2610 kilo çıktı Gayet haftasıyla uyumlu dedi zayıf iri gibi cümleler kurmadj valla
Dlr13 Burjuvaa bence gayet iyi benim bebeğim de tam 35. Haftada 2500 dü. Doktor iyi demişti son haftalar kilo alıyorlar zaten
meltemucr Burjuvaa benim kızım 2750 doğmuştu maşallah çok sağlıklıydık önemli olan sağlıklı olması değil mi zaten büyüyorlar ☺️ oğlum 33 üncü haftada 2757 ydi ama benim için sağlıklı olması çok iri bebek olması önemli değil. Bu hafta 35. Haftadayız perşembe kontrolümüz var bakalım ne kadar oldu
Burjuvaa Dlr13 rahatladım o zaman ya cevremdekiler de 3 kilo anca dogar falan demeye başladı moralim bozuldu sağlıklı olsun da gerisi boş tabiki de ben mesela 3.600 dogmuşum genetik diyorlar böyle şeyler için eşim de 4e yakın doğmuş
Burjuvaa meltemucr öyle tabikide insanlar biraz moral bozuyor işte kıyaslama yapıyorlar illa yoksa ben asla takilmam böyle şeylere minyon birisiyim zaten eşim de öyle sayılır bizden aşırı iri bir bebek beklenmez yani:)))
Hediye42 Burjuvaa son haftalar çok fazla kilo alıyorlar bir haftada neredeyse 1 kiloya yakın almisti önceki oğlum
Dlr13 Burjuvaa 3 kilo da az bi kilo değil dediğin gibi sağlıklı olsunlar o önemli sonra kilo alırlar. Evet genel olarak genetik diyorlar ama bazen de öyle olmuyor
salgamkafa5 35 haftalıkken gittiğimizde 2350 dedi kilosuna bebeğimizin, sen de minyon olduğun için normaldir dedi, ayrıca ultrasondan bakıldığında her zaman gerçek ölçüleri vermiyor bu yüzden kafanıza çok takmamaya çalışın, sağlıkla gelsin bebişlerimiz😍
meltemucr Burjuvaa yani zaten doktorlar genetik faktörle göz önünde bulundurun diyor her zaman .bende minyon tipliyim kızım minyon oldu . Eşim biraz daha iri sanırım bu sefer ona benzicek. Kilo için hiç moral bozmayın gerçekten sağlık başta 🙏🏻
sinem93- Brgmde 35-36 arası almıştı 3 kg olmuş demişti. 38 oldum dün bugün kontrolüm var kaç oldu bilmiyorum. Unutmazsan 36-38 arası ne kadar aldığını da yazarım size.
2prens1prenses_ Burjuvaa 34 te 2 kiloydu benim benim doktoruma göre bütün doktorlar bu gelişimi normal kabul ediyor herhalde burdan okudugum kadarıyla
Brgmde sinem93- ay inanamyorm aynısını yaşamışız 35-36 500 gram falan aldı 36-37 arası gelişimi yavaşlamış dedi hiç almamış nerdeyse. Suyuda azalmş birazdedi 37-38 bol su içip kaşarpeyniri fln tuketym bakalım unutma yaz kuzum olurmu 37-38 arası naptığını bugün hastaneden dönünce💙💙