biizaaa Deletedmom_247 yok yok çok kibar bi adam aklınıza takılanları sorun zaten çıkışta birde sekreteri fatma hanımda anlatıyor ilaçları nasıl kullanacağınızı falan tek tek yazarak söylüyor, bu arada evet erkenden gidin adınızı yazdırın oraya 9 gibi gidip adınızı yazdırın
Deletedmom_247 biizaaa ayy çok teşekkür ederim çok sağolun yorumunuz için. size de iyi gelmiş miydi ali hoca? çok duyuyorum ismini bir de ona gideyim dedim inşallah bize de iyi gelir
biizaaa Deletedmom_247 bana çok iyi geldi ben Antep ten geldim ona göründüm bana bi ilaç verdi ayağa kalktım resmen Allah a şükürler olsun kürtajımı yaptı sorunun ne olduğunu buldu neden düşük yaptığımı buldu yani bundan sonra neler yapmam gerektiğinş anlattı inşallah size de vesile olur iyi gelir
Eda42_ Deletedmom_247 Evet canım önce muayene oluyorsun doktor bir gibi geliyor tüm muayene bitince tekrar konuşmak için çağırıyor ona göre soracaklarini sorup tüm tahlilleri yapılan işlemler söyle götür iyi ilgili bir doktor sadece beklemek var sabah 9 gibi git sıra al ona göre de çabuk biter işin ama öğle 3 4 kadar beklersin bunu da göze al
Deletedmom_247 Eda42_ evet o halde 9da orada olayım ben. Bu cumartesi gideceğim çok heyecanlıyım. Gittiğimde reglime de reglime 4 gün kalmış olacak. ek olarak eşimizi de içeriye alıyor mu acaba biliyor musunuz
Eda42_ Deletedmom_247 Muayene sırasında alınmıyor konuşacağı zaman alınıyor adetli iken hormon tahlili sonrasında rahim filmi isteyebilir onu da yeni meramda istiyor inşallah herşey iyi olur senin için
Deletedmom_247 biizaaa inşallah canım. Peki ondan sonra gebe kaldınız mı? Ek olarak eşimize de içeriye alıyor mu hoca biliyor musunuz?
biizaaa Deletedmom_247 depremden iki ay önce gitmiştim ilaçları kullan beş ay sonra dene dedi bana deprem bizim psikolojimizi bozdu biz çok korktuğumız için epey erteledik ama şimdi Rabbim e şükürler olsun 18 haftalık hamileyim Antep de ki doktorum sadece Ali acar ın verdiği bilgilere göre devam etti eşi mauyene ederlen almıyor da sonra konuşacağında alıyor
Meleklerinannesiiii Deletedmom_247 eşinizi aliyor ikinize anlatiyor bilgi veriyor sorularinizi yazin isterseniz
Deletedmom_247 biizaaa rabbim tekrarını yaştmasın inşallah. bu evladını da sağ sağlim kucağınıza alın inşallah. Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun cevapladığın için
biizaaa Deletedmom_247 aminn canım Allah senden de Razi olsun ne murat ediyorsan sana da nasip olsun tez vakitte
Cnntn Deletedmom_247 24 Aralıkta 1500 du ücreti. Ocak da fiyat artabilir die söylüyordu Fatma abla bazılarına ondan dolayı söylememistir
Deletedmom_247 Cnntn evet canım bana da o yüzden söylememişti zaten. 2bin miş şuan öyle dedi bir arkadaş yorumda
Kartanesi-24 Deletedmom_247 cumartesi günü hiç gitmedim ben hep hafta içi gittim canım hafta içleri akşam 6 dan sonra çağırıyor ama sana 10_11 gibi gel dediyse o saatler git ondan önce doktor gelmiyor zaten boş bosuna beklersin
Deletedmom_247 Kartanesi-24 evet normalde haftasonunu sadece gebelere alıyorlarmış ama ben rica ettim çalışıyorum vs deyince sağolsun fatma hanım haftasonuna ekledi beni. Herkes isim yazdırıyor vs demişte o yüzden 1 saat önce gideyim dedim bende
Deletedmom_247 Eda42_ eveet canım hormon testim + amh yaptırdım 2 hafta önce regl olduğumda ama tabi rahim filmim vs yok. tamam öyleyse çünkü ben eşimle girmek istiyordum içeriye. İnşalalh canım benim inşalalh ya
Cnntn Deletedmom_247 Belli bi haftadan sonra gebeleri gece saat 11 sonrasi alıyor genel olarak biz öyle gidiyoruz gece 2, 3 kadar sürüyor. Rahim filmi durumunuza göre herkesin farklı oluyor benden istememişti hormon testi ve amh istemisti
Deletedmom_247 Eda42_ canım ali doktor meram tıpta regl olursam eğer meram tıpa gidip rahim filmi çektirmem gerektiğini söyledi. Anestezili mi oluyor yoksa anestesiz mi çekiliyor film biliyor musun acaba?