Sibellllyksl ayy geceleri uyuyamıyorum çünkü ne yöne dönsem ağrıyor şiddetli şekilde nasıl geçer bilmiyorum valla canım Allah yardımcımız olsun 😔😩
Senaaydin bebek yerleşiyormuş o yuzden . Benım 31 hafta gobegımın cevresınde toplanıyor cok şiddetli agrıyor karnım düşecek gibi yol yuruyemıyorum
    Senaaydin canim bende 34 haftaligim kaburgami resmen kiriyor boyle bi sizlama olamaz kesinlikle sabir az kaldi sonra rahat etcez insallah saat kac ve ben haka agridan uyuyamıyorum
      Ceylanarc çok kötü durum canımm yaa Allah seninde hepimizin yardımcısı olsun inşallah geçer en tez zamanda 😔
        Busradrkc yapmadığım şey kalmadı ama zeytinyağını denemedim eşim sıcak havlu yapıyor yatarken onu koyuyorum rahatlatıyo beni rahatlattı bide yatmadan biraz sıcak duş kaburgama masaj yapıyoruz biraz daha iyi geldi sanki ama zeytinyağınıda denicemm teşekkürler 😊
          minikkelebegimmm ilk defa bu gece uyudum oda dediğim gibi eşim sıcak havlu yapıyor yatmadan kaburgama koyuyorum bana iyi geldi rahatlattı ondan uyudum biraz sanırım 🤨
          Benim ilk gebeliğimde o minik poposunu kaburgamın altına yerleştirmişti doktoruma hep soruyodun hamileyken kaburgası kırılan varmı....bide kendini germeye başladığı zaman gözlerim yerinden çıkıyodu şimdiki gebeleğimde 24 haftalığım ara ara batmalar var özellikle uzun süre oturunca umarım diğeri gibi olmaz ilerleyen haftalarda