Kızlar merhaba 35. Haftadayım ve birkaç gündür şiddetli şekilde kaburgamda ağrı var ama böyle bir ağrı olamaz çünkü ne nefes alabiliyorum her alışımda ömrümden ömür gidiyor eğilemiyorum hapşıramıyorum geceler haram hamilelik yine rahat ama bu sorunlar beni mahvetti. Aynı sanki kaza geçirmişim de kaburgam kırılmış gibi doktoruma sordum bebek büyüdükçe baskı yapıyor ondan dedi ama zor nefes alamıyorum böyle nasıl geçer bilmiyorum 😔 varmı böyle birşey başından geçen ??
35.HAFTADA ŞİDDETLİ KABURGA AGRISI DURAMIYORUM 😭
Senaaydin 37haftaya gırmeme 3 gun var aynı sekılde benımde oyle asırııı derece agrı yapıo kaburgam
Sibellllyksl ayy geceleri uyuyamıyorum çünkü ne yöne dönsem ağrıyor şiddetli şekilde nasıl geçer bilmiyorum valla canım Allah yardımcımız olsun 😔😩
Senaaydin 37 hafta olucaz bendede durumlar aynı nefes alamıyorum oturamıyorum yatamıyorum 😕
Senaaydin canim bende 34 haftaligim kaburgami resmen kiriyor boyle bi sizlama olamaz kesinlikle sabir az kaldi sonra rahat etcez insallah saat kac ve ben haka agridan uyuyamıyorum
minikkelebegimmm ilk defa bu gece uyudum oda dediğim gibi eşim sıcak havlu yapıyor yatmadan kaburgama koyuyorum bana iyi geldi rahatlattı ondan uyudum biraz sanırım 🤨
Benim ilk gebeliğimde o minik poposunu kaburgamın altına yerleştirmişti doktoruma hep soruyodun hamileyken kaburgası kırılan varmı....bide kendini germeye başladığı zaman gözlerim yerinden çıkıyodu şimdiki gebeleğimde 24 haftalığım ara ara batmalar var özellikle uzun süre oturunca umarım diğeri gibi olmaz ilerleyen haftalarda
Senaaydin benim öyle olmuştu sıcak tutmaya bak canım bide vicks azcık işe yarıo
Senaaydin inşallah ya 😔