Zeydin aybikannesi ödem için diyetisyenim ; 1 salatalık Yarım limon Ve bir kaç tane nane 1 lt suyun içine koyup gün içinde tüketmemi söylemişti. Güzel ödem arıyor. 15 gün tüketip 1 hafta ara verip tekrar içebilirsin.
aybikannesi Zeydin hamilelerin böyle içecekler içebildiğini.bilmiyodum gerçi içerikte maydonoz falan yok o yüzden olabilir denerim bunu mutlaka
Aseka aybikannesi benim 33. Haftada birden şişti ayakta duramadım resmen. Tuz tüketimini azalttım kuruyemiş turşu ağzıma sürmedim bol su içtim faydasını gördüm 2-3 güne azaldı hala var ama ayakta durabiliyorum en azından 😂
aybikannesi Aseka kuruyemiş zaten çiğ öneriyorlar ama ben onu da kavrulmuş olmadan yiyemiyorum ve evet onlar da tuzlu oluyor 😂 onu da kesiyim bari
Aseka aybikannesi ben de çiğ yiyemiyorum 🥲 yine de fındık ve cevizi kesmeyin bebek için faydalı dikkatlice yiyorum fındık 1 avuç ceviz 3 tam olacak şekilde
Sema_3858 crescent___ nasıl oldu ödemleriniz 32. Haftadayim iki gündür geceleri ellerim şişmiş gibi sabah ağrısıyla uyanıyorum ayaklarım desen az üstünde dursam acayip ağrıyo tansiyonum normal
1Ali Queen3524 maalesef müdahale edilemiyor, açılmam hızlı ilerlemese büyük ihtimalle sezeryanla alacaklardı
1Ali Queen3524 sizin sezeryan olacaksa eğer illaki önlem alırlar merak etmeyin, bende daha öncesinde böyle bir sorun yoktu o yüzden normal başladı doğumum