Mervenur055 Eylulasyamom canım sen yumurtalama günleni takip ederek mi hamile kaldın ben uygulama üzerinden yumurtalama günlerimi degerlendirdim tuttu
Eylulasyamom Mervenur055 evet canım net üzerinden yumurtlama günlere bakıp Ovulasyon yaptım o haftayı full değerlendirdim Rabbimde nasip etti oldu çok şükür🩷
Noluyoya Benimde 18+3 çok büyük ihtimal kız dedi doktor cinsiyet partisi bile yaptık umarım şok olmam😂
Guler_45 Noluyoya ay bende valla 13.haftada öğrenip parti yaptım sonrasında tekrar gittim yine kız dedi ama 3 hafta sonra detaylı var inşallah bi sürprizle karşılaşmam 🤣
Denizlina09 Mervenur055 bende 13 haftalığım doktorum tahmin bile yapmadı 15 küsür de çağırdı dayanamıyorum :D başka doktora mı gitsem sırf cinsiyet için
busradere0 Mervenur055 benim 26 Eylül cinsiyetimiz kız dedi hareket ediyor artık hisediyorum 18 haftaliken hisetmeye başladım
Deleted33000 Shnkh ilk başta minik bir dokunuş gibiydi sanki baloncuk patlaması gibi sonra sonra artık daha netleşiyor şu an ben yemek yediğim zaman durmuyor içerde 😂😂