Mervenur055 Son adet tarihim 22 eylül ama ben 6 8 ekim gibi hamile kaldım halada cinsiyet ögrenemedim 😅🤦🏻♀️
Eylulasyamom Mervenur055 Benımde sat 22 Eylül sizinle aynıyız Benımde henüz kesin değil kız büyük ihtimal denildi ama kesinlik yok sanırım detaylı ultrasonda belli olur 🌸
Deleted33000 Mervenur055 benimde son adet tarihim 27 Eylül ben cinsiyeti 13 haftada öğrendim bı oğlum daha olacak inşallah hareketeri de erken hissettim ben şimdi baya net hissediyorum 3. Çocuk geliyorrrrr🥰🥰🥰
Merve_kucuk Mervenur055 Son adet 8 Eylül hiç tahmin de bile bulunmadılar. Umarım 12 şubatta öğreniriz 😂😂
Mervenur055 Eylulasyamom canım sen yumurtalama günleni takip ederek mi hamile kaldın ben uygulama üzerinden yumurtalama günlerimi degerlendirdim tuttu
Mervenur055 Shnkh evet hissediyorum ikinci gebeligim bazen nasıl vuruyor bence yanlış degilse o tekme yaa 😅😅
07-humeyra Deleted33000 bende o haftalarda hissettim 16.haftadayim 2 gundur hissetmiyorum sizin duzenlimiydi hareketleriniz o zamandan bu yana ara ara hissediyordum ama
aysedn benimde son adet tarihim 22 eylül 😅 bizde cinsiyete emin olamadılar henüz. yarın detaylı ultrason var inşallah öğrenebiliriz
aysedn Atlassmomy 19+2 de bugün girdim 3 hafta sonra tekrarlayalım daha çok emin oluruz dedi doktorum
Deleted33000 Shnkh ilk başta minik bir dokunuş gibiydi sanki baloncuk patlaması gibi sonra sonra artık daha netleşiyor şu an ben yemek yediğim zaman durmuyor içerde 😂😂
Merve_kucuk Mervenur055 insan çok merak ediyor inan Aynen öyle. Yoksa evlat evlattır. Rabbim bahtlarını güzel açık etsin inşallah 🤲🏻