Burjuvaa babyiscoming_ kesinlikle katılıyorum şuan onları iyiki yapmışım diyorum çünkü gözümde aşırı büyürdü yapmasaydim şimdiye kadar:) hiç halim yok birkaç gündür
babyiscoming_ Burjuvaa ben zaten aşırı tez canlıyım 32 ye kadar beklemem bile mucizeydi ama çalışıyordum doğum iznine ayrılmayı bekledim 😂 tabi tek yapmadım destek aldım ama yine de çok yorucu oluyor, şuan eğilip kalkmak falan asla mümkün değil zaten
Burjuvaa babyiscoming_ benim ailem uzakta olduğu için herşeyi tek başıma yaptım o yüzden erken başlamak bana fayda sağladı :)
Mercan0652 Busraap ben oda yapmadim dolabını silmiştim dün de kıyafetlerini nevresimlerini yıkadım bendeki hazir dursun diye ütüleyip hurca koyucam dolapta tozlanir diye düşündüm bide daha 29 haftadayim erken yapiim dedim 😃 valizi daha hazirlamadim ama
Busraap Mercan0652 bende bu haftalarda düşünüyorum çünkü herkes bu haftayı öneriyor erken değil canım ağırlaşıyoruz
Snsyda Busraap amiiin inşallah 🙏🏼 diğeri de 11 aylık 😂 1 yıl arayla bu hazırlıkları yapınca bütün bilgiler taze. Geçen sene yaptığım telaşı yapmadım bu sefer. Kocaman valiz yapmıştım geçen sene bu sene küçücük bir valiz hazırlıyorum 😂