Feslegenci kuzuannesi4234 35in son iki gününde başladım hurmaya günlük 6 tane olarak şuan 37yi gördüm ama tık yok bence başlayın yavaştan yol uzun ha diyince olmuyor zaten 😄🤷🏻♀️
Hurim Ben de 36+ 1 im bugün kontrole gittim 19 şubata gün verdi. Bi heyecan stres bastı bakalım nasıl olacak
Orakci07 kuzuannesi4234 ben 36+0 da gıttım 3255 idi önümüzdeki pazartesi tekrar gidecegım nasıpse bizim doktorumuz normal doğum bıle 39 a kadar beklese ıyı olur dıyor ama işte bıze sormuyorlar 🤣🤣
Orakci07 kuzuannesi4234 benım herseyım hazır çok şükür ama tek sıkıntımız hastanede hafta sonu dogum yok özel mi tercıh edıosunuz devlet mi
kuzuannesi4234 Gulcinipek Orakci07 Orakci07 Ben devlet takipliyim devlette doğum yapacağım sehir hastanesi şartları iyi gibi bakalım Orakci07
GulsenUlu Gizem1992 benim doktorum da 36da basla dedi, 35te meme ucu kremine basla dedi. Simdi 34+4um 🥰 heyecanla bekliyorum
Gizem1992 GulsenUlu göğüs ucu kremını şimdiden sür derim ben duş sonrası aklıma geldikçe sürüyorum 😊 Cuma gidicem bnde bakalm yağ vericem masaj için demişti anlatır herhalde nasıl yapcaz bilmiyoruz
Granit Haftaya pazartesi 37.haftayı bekliyorum doktorum çatı muayenesi de yapacak duruma göre başlayacağım.şimdilik sadece yürüyüş yapıyorum. Haftaya ananas hurma merdiven çıkma vs tüm her şeyi yapmayı planlıyorum artık doğsun 🫠çok yoruldum
Gulcinipek kuzuannesi4234 bugun 36+5 deyim çarşamba sabah sezeryana gireceğim riskli gebelik olduğu için 37 de alalım dedi dr yüksek tansiyon la bugünlere geldik çok şükür 🙏 hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım yavrularımızı bana da dua edin olur mu ❤️
Granit kuzuannesi4234 özellikle bir yere oturup kalkarken birkaç dakika kendime gelemiyorum çok ağrıyor doktorum normal diyor hep ama günden güne de ağrıyor .sizi çok iyi anlıyorum