Ssozdmr miroscumm ahshahhaa ya eşim iş seyehatine gidecektiii benimde tansiyonum düştü araba tuttu bi garip ajdhsjs dediki gel bi test yaptıralım dedim delirme 5-10gün var reglime… geeel dedi yaptıralım ajdhsjka adam benden cok hissetmiş pozitif gördük ben şok ahdhsh
busra2512 Ssozdmr benim de bat bugün dü cuma test yapmıştım negatifti bilemiyorum sonuç ne olacak sadece göğsüm ağrıyor ama normal adet belirtisi de oluyordu böyle 🫣
Ssozdmr ftmagkr ah önümüzdeki aylarda hayırlı haber alırsın inşallah 🌸🙏🏻 Bende şuan kan verdim bekliyorum 😬
Ssozdmr Annekuzusu06666 bileeemiyorum testler bi pozitif bi negatif ahaha şuan heyecanlı ama olmazsada önümüzdeki maçlara bakacağız 😬
Ssozdmr Annekuzusu06666 yineee bana hüsraaaaannn 😂 1.2 ile koca bir negatifim mevcut regli olmamam cabası 😂
Ssozdmr Annekuzusu06666 bilmem öyleyse bile çıkardı herlde yaaa bi de bana doktor 3 ay verdi hamile kalmam için bu ay pas geçiyoruz gibi :)
Ssozdmr ftmagkr öncesinde 2 tane kimyasal gebeliğim oldu ve sorun bizden kaynaklı cıkmadı o yüzden gebelik sağlıksız ondan dolayı düşüyor a geldi konu 3.deneme de olmazsa tüp önerisinde doktorlar
ftmagkr Ssozdmr Anladım inşallah hepimiz sorunsuz , sağlıklı , sıhhatli kucağımıza alırız 🙏 Ben de 2 bebek kaybı yaşadım ve haftaları büyüktü maalesef… 2 aydır deniyoruz fakat olmuyor 😔
Egemom07 Kızlarrrrr benim gelen giden yoktu perşembe yaparım demiştim şimdi kaset test yaptım çift çizgi 🙏❤️