Pelinzade Hiç takma Benimde karnım küçüktü 3500 kız doğurdum ne çatlak var ne bişey hımbıl şişko olmadım mont giydiğim de kimse hamile olduğunu bile anlamıyordu çok fit hamileydimben de başta taktım niye karnım küçük diye hep kıyaslama. Yapıyordum karnı kocamanlar 3 kilo zor doğurdular yani hiç belli olmaz tadını çıkar bence
Fatmanaz YummyMummy ☺️ Toplandı evet ya bende öyle hissediyorum çokta aşşağıda hani böyle sivri birşey oldu
Fatmanaz YummyMummy valla hiç sanmıyorum 38. Haftada bu hale geldi ben 40. Haftadan 2 gün aldım tık YÖK 😂😂
YummyMummy Fatmanaz Ben de umut ariyorum kendime 🤣 40+1 oldum nisanim bile gelmedi. Sadece kasilma, bel agrisi, akinti fln ama bunlar bayadir var artik hic kestiremiyorum dogum yakin mi degil mi
YummyMummy Fatmanaz benim de sanci gibi degil ya uzun sureli ben agrisi ya da karnimda kramp gibi kasilmalar oluyor. Sanciyi boyle 4 gozle beklicegim aklima gelmezdi
Fatmanaz YummyMummy benim karnımda toplanması bile az oluyor artık hareketlerinde de yavaşlama var yeri daraldı çünkü
Merve201119 worin benim öyleydi canım oğlumda karnım çok ufaktı minicik bir top gibiydi ama oğlum 3 kilo üzeri doğmuştu
HaticeAlaahin worin 38+5 ama 6 aylik gibiyiz .ablamin karni hic yoktu benden de kucuktu hatta 3600 dogum yapti 😂
ayaniz worin benimde öyleydi 5 aylık hamile arkadaslarım benden büyüktü sanki😂 13kg almıstım toplamda.. 3,300 kg dogdu yavrum😍
Sevocan0667 Deletedmom133 internetteki bilgiler doğru değil kendinizi İnternete göre yönetmeyin lütfen
Deletedmom133 Sevocan0667 büyüklerimizin hurafelerinden daha net bilgiler var ve bende izledim karnın büyüklüğü yada küçüklüğü bebekle alakalı olmadıgı doğrudur hem nette hemde ablamlar ve çevreden biliyorum büyükleri dinlemek tense teknolojiyi kullanmayı tercih ederim 🤣