3coocukluannee Kızlar gerçekten var mı büyük indirim yani fiyatlar’da değişiklik baya arasında fark var mı Şubat indirimiymiş ya.
Talentedmom 3coocukluannee ben Ocak ayında sormuştum şubat ayında büyük indirim olacak demişlerdi bence güzel indirim var keşke yakınımda olsa da gitsem merkeze gitmem lazım o da uzak Malesef
mcansu 3coocukluannee şubat indirimi gün gün oluyor Mesela 3-5 şubatta oyuncak 6-10 şubat tekstil 10-15 şubat bebek arabası gibi gibi
Fatma011 3coocukluannee internet sitesinde devam ediyor ve ayrıca liste yayınlanmış ordan takip edebilirsin bugün oyuncak indirimi son
Talentedmom 3coocukluannee emziklerde var indirim alt bakım örtülerinde var tekstil ürünlerinde var bazı ürünlerde yok evet keşke hepsinde olsaydı indirim emzikler 400 küsürdü aventte yarı fiyatına düşmüş
BabyAta 3coocukluannee az önce e bebekteydim ne indirimi var ki. 400 500₺den asagiya basit alt üst takim bile yok. Sadece altlar ikiki 400₺ hiç indirim göremedim.
mcansu BabyAta ikili tulum aldım 230 lira tulumlar ve takımlar 200-300 lira aralığında çok seçenek vardı battaniyeler yine o aralıktaydı bana uygun geldi baya Bide gün gün farklı ürünlerde indirim oluyor şubatta
BabyAta mcansu 200 300e takim hiç yoktu yani bir yada 2 tane gormusumdur ondada beden yok zaten. İkili satilan eşofman altlarını bile 400 yapmışlar acayip zam gelmiş e bebeğe
smgeem 3coocukluannee gün gün takip etmek gerekiyor canım. Mesela 1 Şubatta bagi de çok iyi indirim vardı. Bagi Neo 2 yi 13.500 e aldım. Tek günlüktü. Oyuncaklar da güzel indirimliydi
Ella06 smgeem bende dün trendyoldan aldım Bagi bebek arabasını çok uyguna geldi. E bebekteki indirim bitmiş şu an 18.000 olmuş aynı araba.