Burjuvaa Orakci07 Ara ara kasılma oluyor sol bacağımda dünden beri kendimi çok yormamaya calisiyorum artık
2prens1prenses_ Kalbiminsesi 36+6 yım ben ama yazasim geldi bende heyecanla 3. Bebişim bekliyirum sezeryan günü aldım 17 Şubat bakalom 15 e çekmek istiyorum yarın doktorumla konusucam
Betul_ksa42 Kalbiminsesi ben ayrıldım kızlar aranızdan sancılarım çıkıyorrdu sürekli sonra şiddeti artınca sezeryanda olunca hemen doğuma aldılar şükür ikimizde iyiyiz rabbim sizlerinde yardımcısı olsun 🙏🏻🤲🏻🤍🥹
Kalbiminsesi Burjuvaa ilk dpgumumdan sonra cok ac kaldim ben oyuzden biseyler attim zaman olmuyidu en azindan ani kurtaracak atstrmalik attim borek pohaca kurabiye gibi gelen giden icn atmadim o halde bide onlari dusunemem onlar yapip bana getrsin😀
Betul_ksa42 Kalbiminsesi 36 haftalık canım sancılarım çıkıyordu nst de yükselince ağrı sezeryan da olacağım için hemn aldilar
Orakci07 Kalbiminsesi gecmıyor malesef zaten ara ara vuruyor o yuzden fazla etkılemıyor beni sizin oluyor mu akıntı agrı vs
Kalbiminsesi fairytale07 panik atak degilde kaygi oluyor hamilelikte artmasi normal demisti terapistim
Burjuvaa O bende de var malesef ya doğumda ölür kalırsam diye düşünceler peşimi bırakmıyor yaklaşık 1 aydır böyle şeyler dusunuyorum ve dogumuma az kaldı giderek kaygım artiyor