Ebru_xy Kalbiminsesi 36+1 olduk uykular terkediyor mide yanmasi maffediyorr bacak ağrısı değinmiyorum bile yaa😀onun harici iyi şükür diyelim🤲😊
Aslaninannesi_ SenHepMercimekOlarakKalacaksin etrafımda yaptıran kişiler var bel ağrısını özellikle sordum yok diyolar belden uyuştırmalı olacağım bende
Burjuvaa Orakci07 bende 36+2 oldum ve aynısı benimde başıma geldi panikledim açıkçası biraz ama bir ağrım yok o yüzden sakin kalmaya çalışıyorum :/
Orakci07 Burjuvaa benım ıkı gundur az az agrım vardı bugün yok çok şükür ama anlam veremedım saglık ocagındakı ebe karnımı bastırdıktan sonra böyle oldım
Sukrangoler deletedmom43191 ilk hamileliğim şuan sürecimiz normal ilerliyor ama her şey bebişe bağlı ☺️
Kalbiminsesi Cansu344 o etkiliyorcunku bende bi ara biraktim uyuyamadim benimki uykuyuda duzenlwyen bi magnezyumdu ondan olmus olabilir sennde agrilara iyi geliyo cunku
Burjuvaa Orakci07 Ara ara kasılma oluyor sol bacağımda dünden beri kendimi çok yormamaya calisiyorum artık
Burjuvaa Kalbiminsesi Hastane çantamı 30.haftada hazırladım buzluk için ekstra birşey yapmadım bide onlarla uğraşmak istemedim
Kalbiminsesi Burjuvaa ilk dpgumumdan sonra cok ac kaldim ben oyuzden biseyler attim zaman olmuyidu en azindan ani kurtaracak atstrmalik attim borek pohaca kurabiye gibi gelen giden icn atmadim o halde bide onlari dusunemem onlar yapip bana getrsin😀