seyma0661 CheriBlossom ah bu göğüsler büyük olsa dert küçük olsa dert 😂 tavsiyen için teşekkür ederim 🤩
CheriBlossom seyma0661 aynen oyle valla ama boyutu fark etmiyor emzirmek icin onemli olan o😂 rica ederim yani nasil rahat hissetcekseniz emzirme yastigida olsa normal yastikda olsa bir sure sonra gerek kalmiyor😊
mcansu seyma0661 oğlumda kullandım emzirme yastığı hem emzirirken çok iyi oluyor destekliyor hem de bebeğimle tummy time etkinliklerinde de kullandık ilk oturmaya başladığında da destek olarak kullandım
Sydaglsen seyma0661 bence gerekli normal yastıklarla ben çok zorlandım misafirliklerde falan. Hatta tavsiyem arkadan bağlanan modeller var onlar daha iyi çünkü kıpır kıpır bi bebeğiniz varsa onlar bile kayıp duruyor kendim diktim bağlayabileceğim kuşaklar öyle rahat etmiştim
ikibaloglanannesi seyma0661 Sezeryan oldum ben oğlumda koydum çantama ve gerekliymiş baya. Şu an kızıma hamileyim yine onu götüreceğim. Trendyoldan almıştım. Aramaya yazınca çıkıyor direkt. Ha birde düz kafa yastığı kullanmıştım oğlumda.
hamcokelek33 Daha dün ebebekten aldım , emzirme için kullanmasam bile tummy time da kullanırım diye düşündüm bence gerekli
Girlmama seyma0661 Ben ikisini aldım fisher-price ın bence çok gerekli bebek oturmaya başladığında arkasına destek olarak konulabilir ya da yüz üstü tummy time yaparken de kullanılabilir emzirirken de kolaylık bence